jättääkö tuo muka jo päikkärit pois?!??

elikkäs tuo meidän 13kk. poju ei ole nukahtanut enää viikkoon päikkäreille.. ei voi olla totta että ne pois jätettäisiin. sisaruksetkin nukkunu päikkärit aina sinne kolmen vuoden ikään asti. sitkeesti joka päivä uniaikaan vien sänkyyn. siellä höpöttää pitkän aikaa kunnes tulee itku. puoltoista tuntia mä sitä yritän saada nukkumaan. sitten on pakko luovuttaa. jaksaa kuitenkin iltaan asti ihan pirtsakkana, ei siinä ongelmaa. oon koittanu pistää nukkumaan myöhempään, aikasempaan, ei mitään vaikutusta mutta... mä tarvitten sen päikkärinmittasen lepohetken päivällä!! onko kellään ollu tuommoista vaihetta ettei nukkuis tai sitten että noin nuorena olis jättäny päikyt pois? hää kuitenkii nukkuu öisin 7.15-8.   eli ihan hyvät yöunet.

27.6.2013
majezki
majezki
3 years, 3-month-old toddler

meillä ei nukahdeta autoon enää ollenkaan, eikä vaunuihinkaan. sänky on ainut paikka missä suostuu nukkumaan.

helpottais kummasti jos osais nukkua muuallakin.

28.6.2013
majezki
majezki
3 years, 3-month-old toddler

No meillä jos nukkuis ton puolituntia niin ois herättyään entistä kiukkusempi ja siirtäis kuitenkin yöunille menoa, et sama se kai sit loppu peleissä on koska sen kiukun ottaa vastaan ja saapahan sit omaa aikaa kun menee aikasin poika nukkuun.

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

No mulle on ainakin se ja sama ollut nukkuuko päikkäreitä jos vaan on hyvällä tuulella ja jaksaa, meillä jätettiin päikkärit pois ihan vähän yli 2veenä. Vielä tosin on päiviä koska tarvis ne mut ei sitä saa sänkyyn nukahtaan, autoon kyllä mut lähepä nyt sit ajeleen autolla päikkäreitten takia, noway kiukutkoon sit...

27.6.2013
Lintu4
Lintu4

äh tuli ajatuskatkos tossa yöunen pituudessa, siis nukkuu 19.15-8.00..

27.6.2013
majezki
majezki
3 years, 3-month-old toddler

ja niin, joka päivä ennen päikkäreitä juostaan pihalla, että uni tulisi, mutta ei niin ei :D

27.6.2013
majezki
majezki
3 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...