Huomenta huomenta :)

Onpas kaunis aamu, ja varmaan myös aika lämmin... huh hellettä!

26.6.2013
riu
riu

Voi perskeles! Luin tota 20 lapsen isä ketjua ja yks kaks välähti et mie en pistäny meiän pesukonetta päälle vaikka oli tarkotus. Hanan avasin kyllä mut kaikki muu jäikin kesken! Voi ketun ketun kettu...

26.6.2013
misukka
misukka

Huomenia

Tiputin lapset päikkyyn. Esikkoa ohjeistin et juo enempi. On ollu vikat pari päivää niin lötkö pötkönä ettei tosikaan. Aamusta huuhdeltiin päätä jääkylmällä vedellä että ees vähän jäähtyis. Ja vinkkasin sit jäähdyttää itteesä viruttelemalla viileellä vedellä ranteitaan. Kuumetta sillä ei siis oo et ihan jotain lämpöväsymystä.

Mulla normi työpäivä. Täytyy katella et kuinka meitin katsastusasema on auki ku pitää käyttää se ukon auto tsekattavana. Jostain syystä se auton käyttäminen on nyt lipsunu mulle vaikka mä oon pitempään töissä ja asema menee salettiin kiinni ennen neljää. Täytyy käydä siis työpäivän aikana. :/ Ukko ei viiti lapset kyydissä käydä katsastuskonttorilla ku se on jotenki muka niin vaikeeta. Mulla on aina lapset mukana joka paikassa eikä se o mitenkään vaikeeta. Miehet!

Täytyy tässä joku päivä käydä aoteekissa , miksipä ei vaikka tänään. Jos samalla hakis maitoa jääkaapin täytteeksi.

26.6.2013
misukka
misukka

täällä on äippä valvoskellu koko yön, syystä a. täällä on niin saamarin kuuma ettei saa nukuttua ja b. mulla on mukamas ihan järkky veskihätä ollu koko yön, tietty kun ei vessaan oo saanu mennä.. ja jahka me tästä liikkelle lähetään, käydään viemässä mun näyte labraan ja siitä kauppaan, ja sitten iltapäivällä saakin kuulla tuloksia ;) muuta ei sitten ainaka oo sovittu tekemistä, että varmaan vaan koti-ilta :)

26.6.2013
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Aika hilpeetä ku koskee päähän heti herättyä, joten miun aamupala tännään on burana. Toivottavasti sillä jaksaa koko päivän X) Tännää ei oo suurensuuria suunnitelmia, töissä käyn ja illalla jos tätä mökkiä vähän siivoilis... Ois pikkupakko kun täällä on niin kamalan sontasta X)

Mitäs muut? :)

26.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...