LA elo-syyskuussa 2013? :)

Oisko täällä muita, joilla laskettu aika elo-syyskuulla, olisk iva vaihtaa raskauteen liittyviä kuulumisia muidenkin kanssa? :) itse oon nyt rv 29+5 ja oon tuskastunut tähän isoon olotilaan :D kiloja tullut jo 18kg, ja tunnen itseni siiiireksi virtahevoksi joka vetää mielen matalaks aika usein.. :/ kohtalotovereita?? Kerro omasta raskaudestasi niin jutellaan :)

25.6.2013
marze89
marze89
12-month-old baby

mie en osaa sitä linkkiä laittaa tähän suoraan mutta koitappa ottaa tosta etusivulta nuitten kaikkien otsakkeitten alta tuo kohta missä lukee odotusryhmät...klikkaat siitä nuolen kohasta ja otat se 2013-09...klikkaat siitä ni pääset sinne syyskuun odotusryhmään ja sieltä valkkaat sen syyskuisten kesäisiä ajatuksia ja tietty siellä on nuita meitin muitakin turinoita mikä mihinki ketjuun liittyen :) tai sit jos huomaat nyt tän heti kohta niin mie käyn raapustaa sinne jotaki ni sen pitäs tulla tuohon etusivulle kanssa ni pääset sitä kautta...

mut jollei onnaa ni ehkä joku taitavampi linkittää siulle sen suoraan :) mie en kuulu nuihin tekniikan ihmelapsiin ;D

27.6.2013
lenkkari
lenkkari

mielestäni jo vastasin tähän, mutta ilmeisesti en :D nii että voisko joku antaa linkin sinne, kun en mä löydä :D:D

27.6.2013
marze89
marze89
12-month-old baby

Tuonne vaa kuulumisia vaihteleen :) siellä meitä syyskuunodottajia on ja elokuisiakin on seassa mukana. Odotatko monennettako lasta? Mä ootan ensimmäistä ja viikkoja kasassa 27+5 :) ikääkin meillä on suurinpiirtein saman verran ku mä oon vuosimallia -90.

25.6.2013
miima_
miima_

tuu tuonne syyskuisten odotusryhmään "juttelemaan"...tuolta odotusryhmistä valkkaat sen ja siellä höpöttelyt menossa "syyskuisten kesäisiä ajatuksia" ketjussa :)

25.6.2013
lenkkari
lenkkari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...