tiistaiehtoota :)

menikös päivä suunnitelmien mukaan vai tuliko iloisia yllätyksiä? :) me päästiin vihdoin sinne maikkalaan, ihanaa. un kroolausharjoitukset edisty, nyt menee 25m hyvin, 50 tökkii vielä. tavoite oppia uimaan muutaki ku sammakkoa, mut tuo kroolaus ottaa pikkuisen pumppuun, pystyn hyvin uimaan kilsan sammakkotyylillä ja tuntuu vasta ku nousee altaasta. 25m kroolausta ja on niin hengästyny ja pulssi hakkaa varmaan 180. mut edistystä, viimeks ei menny edes 25m kunnolla. kävin töissdä piipahtamassa ja me so häpi, kun saatiin neuvoteltua yt:t niin ettei ketään jouduta irtisanomaan mun tiimistä. nyt voi sit lomailu todenteolla alkaa! postissa oli kiva yllätys, tuli kirjattu kirje ja ihmettelinettä mitä se mahtaa olla, oli tytön synttärilahja isotädiltä Jenkeistä :) olis toinenki isokokoinen kirje, mitä olivat yrittäny jakaa, mut se ei ollu palautunu postiin vielä et sitä saa jännätä huomiseen :) meinasin et ne on mun barefoot kengät ku ostin juoksutreenejä varten netistä, mut ku se on kirje, eikä paketti, ni voi olla Ifolorilta vuoden 2012 kuvat, mikä on yks kesälomaproggis, skräpätä ne kansioon :) nyt illan ohjelmana olis vielä pakkaamista ku lähdetään huomenillalla kotimaamatkailua harrastamaan, sukulaisia ja kavereita olis ohjelmassa pidennetyn viikonlopun verran. :)

25.6.2013
Mummy83
Mummy83

joo mä oon niin iloinen noista yt neuvotteluista ku hetken näyttis jo uhkaavan pahalta, mut onneks solidaarisuus voitti. nyt tekis mieli oikein juhlia! :)

ninnup, kiitti vinkistä, täyty kokeilla. ei se niinkää ole siitä etteikö osais teoriassa oikealla hetkellä vetää henkeä vaan siitä et kun hengästy, niin menee rytmi vähän sekasin. mä oon koittanu potkia hitaammin ettei syke nousis, mut sekään ei oikein tahdo onnistua.

toivottavasti teidän poitsu ei oo saanu tärähdystä et olis kuhmu vaan. meen tytsyl tuli kerran sohvapöydän kulmasta kahdessa sekunnissa nousten kananmunan kokoinen kuhmu otsaan ja se oli heti ihan sininen. mut ei tullut mitään aivotärähdysoireita. ja se laski siitä kyl poiski aika nopeeta kun laitto kylmää sen mitä nyt pysty ettei päätä muuten vihlonu.

oo riu, skräpätyt kirjat on hienoja, mut niihin kyl tuhlaantuu aikaa ja energiaa. sit ku oon tehny vielä niin et netistä googlaillu ja tulostellu esim. logoja jos on käyty serenas tai tienvarsi kylttejä kesälomareissuilta jne. kivaa se on :)

25.6.2013
Mummy83
Mummy83

Niin ja noista yt-neuvotteluista vaan sen verran että hienoa, upeeta ja mahtavaa! :)

25.6.2013
riu
riu

iltaa, vaikka eika meinasin kirjottaa että huomenta :D Miulla on veto ihan pois, eilen ei yllättäen tullu uni ja oli kuitenkii taas työpäivä tiiossa. Töistä menin lasten kaa suoraan miun äitin luo kokkaamaan ja syömään, samalla kasteltiin kukka kun äiti on reissussa... Mie oon vaan vähän kade :D kottiin ku tultiin niin napsautin saunan lämpiimään ja vein lapset uimaan siks aikaa, nyt tässä saunan raikkaana ihmetellään että se iltapalakii pitäs syyvä X) Kohta ruokin tenavat ja laitan nukkumaan koska se ois huomennakin työpäivä :D Edelleenkii työ on kivaa, mutta voivoi ku loma maistus :D

Mummy siun päivä kuulostaa kyllä kivalta! Tuo skräppäys on semmonen juttu että sitä pitäs oikeesti kokeilla, vois tehä jokaiselle lapselle omat versiot... Mutta se taitaa olla kyllä sen verran aikaa vievää touhus etten millään jaksas X)

25.6.2013
riu
riu

jup

25.6.2013
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...