Supistuksista

Täällä mennään nyt kolmatta päivää jatkuvien harjotussupistusten kanssa. Oon yrittänyt ottaa rennosti ja vaa lepäillä, mutta pienikin asennon muutoskin saa mahan kivikovaksi, eikä tarvi välttämättä ees liikahtaa. Välillä alaselkään koskee, sellanen polttava kipu ja mahakin alkaa olemaan jo hellänä + menkkamainen juilinta tulee sillo tällö. Illalla piti jo särkylääkkeitä ottaa, et helpottais ja yöllä oon heräilly tuohon kovettumiseen. Mä en nyt oikein tiiä mitä mä tän kans teen... Pienellä ainakin luulis kaikki olevan hyvin ku se pomppii ja melskaa menemään, mut itellä alkaa jo olla vaikeat oltavat... Missä vaiheessa kannattaa huolestua?

24.6.2013
miima_
miima_

Työkaveri meinas ettei musta ois vielä ens viikollakaan töihin, jos nuo ei rupea yhtään rauhottumaan. Oli sitä mieltä et pitäs viikoloppuna käydä hakemassa lisää saikkua. Ens viikolla mulla ei ois ku maanantai ja tiistai töitä ja keskiviikkona neuvola. Ja noi pari päivääki ois sen verra lyhkäsiä ja siinä ois toinen kaverina, nii emmä nää mitään ongelmaa miks en vois sillo olla jotakin pikkuhommaa tekemässä tai kassalla hymyilemässä nätisti :) Ja sitte jos vaikuttaa raskaalta nii keskiviikkona neuvolassa sanoa asiasta.
Mulla kans noita tulee ihan millo vaa. Levossa tai liikkeessä. Levossa sen huomaa millo niitä on ja millo ei, mut liikkeessä ollessa tuntuu et niitä on jatkuvasti, kunnon kesto supistus päällä.

25.6.2013
miima_
miima_

Täällä kans harjotussupistusten takia oltu parii otteeseen saikulla ja käyty lääkärillä kattoo onks kaikki ok, no onhan kaikki hyvin, ite vaan joteki kyllästyny noihi harjotus suppareihin kun tuntus tulevan joka käänteessä tai ihan vaan levossakin tulee.. töissä täytys jaksaa olla, heinäkuun puoleen väliin, sitä odotellessa ;) ellen mee kitiseen sairaslomaa aikasemmin, ku ei yksinkertasesti vaan jaksa.. :/

25.6.2013
marze89
marze89
16-month-old baby

hyvä et sie sait kumminkii saikkua,se on varmasti ihan paikallaan teiän kummanki kannalta...rauhaksiin nyt koitat ottaa ni josko helpottas ja tosiaan jos tuntuu ettei helpota niin uudelleen lääkäriin sitte ensviikol :)

25.6.2013
lenkkari
lenkkari

Pitääpä tota veden juontia kokeilla. Meillä vaa tulee hanasta sen verran pahaa ja lämpöstä vettä, ettei sitä tuu hirveesti juotua. Pullovettä ollaan sitte juotu enimmäkseen.
Lääkärissä tuli käytyä, ei siitä oikein saanu mitään selvää ku se vaa yksinään mutisi menemään, mut viikon se kirjotti saikkua. Jotakin se höpötti et joo nyt näissä tilanteissa pitää ottaa erittäin rauhallisesti ja varman päälle. Ens viikolla jos ei oo helpottanu nii sitten uudestaa lääkäriin näyttämään paikkoja ja mä niin tykkään noille mieslekureille haaroja levitellä, kaikki naislääkärit on ilmeisesti kesälomalla tuolla.

24.6.2013
miima_
miima_

mitä se lääkäri miima sano?

24.6.2013
lenkkari
lenkkari

nyt siun on miima ehottomasti aateltava kyllä ihan ittees ja sitä pientä siun masussas...kyllä ne töissä pärjää tavalla tai toisella...ja töihin meno ei todella varmasti oo kovinkaan kannattavaa varsinkaan jos jo kotioloissa on nuita suppareita ja tekevät tavalla tai toisella kipeetä...ja siis vaikkei ne nyt välttis vielä olis paikkoja aukonutkaan sun muuta niin se lepo kotona olis varmasti viisautta....siis pitempi saikku...ei varmasti kovin hyvä itteesä rasittaa isommin...kyllä ne töissä jonkun ratkasun keksii ja se ei sais olla siun murhees...nyt siun on aateltava tosiaan teitin parasta vaan ja ainoosteen :)

onneks sait vielä tälle poivää ajan lekuriin ja sit otat saikkulapun vastaan pitemmällekki ajalle jos tohtori on sitä mieltä että huili olis paikallaan :)

24.6.2013
lenkkari
lenkkari

Juu, parempi ottaa varman päälle.

Minä jo itestäni tiedän, että mulla ei kipeätkään harkkasupparit tee mitään. Et sen tietää kyllä ku synnytys on käsillä. On niin eri planeetalta.

Mut ihmiset on erilaisia. ja kannattaa ekalla kerralla ottaa kaikki todesta. No myöhemminkin toki. Senkin jo oppinut tässä ajan saatossa.

24.6.2013
misukka
misukka

27+4 tällä hetkellä mittarissa.

24.6.2013
miima_
miima_

Torstaina oli lääkärineuvola ja sillo ainaki kaikki oli ok, mut nyt ne ottaa uudelleen tarkistettavaksi. Seuraava neuvola ois ens viikolla. Sitä ku ensimmäistä oottelee nii ei oikein tiiä et reagoiko nyt turhasta vai pitäskö nyt tuohon ees kiinnittää mitään huomiota vai antaisko vaa asian olla. Ennemmin mä vähä ylireagoin :)

24.6.2013
miima_
miima_

Neuvolaan tossa jo soittelin ja ne varas lääkärille ajan viideksi. Yhen aikaan pitää käydä pissanäyte antamassa, ettei sitte oo mikään tulehus joka oireilee tällälailla. Mut töihin ne kielsi menemästä tältä päivää. Harmittaa hirveesti pomon kannalta ku työntekijöitä ei oo ku yks mun ja sen lisäksi, jotka iltavuoron voi suorittaa, nii pomo meinas ite tehä nyt koko päivän.

24.6.2013
miima_
miima_

noilla viikoilla harkkasuppareitten ei pitäis sattua. tai ne ei saisi sattua. Mä soittaisin sinuna neuvolaan ja kertoisin, että tulee kipeitä supistuksia. Jospa ne ottaisi sut näytille ja kurkkaisivat tilannetta.

24.6.2013
misukka
misukka

millonka siulla miima on seuraava neuvola?mietin että olisko kummiski viisautta soittaa vaikka neukkuun ja kysyä että josko pääsis vaikka neuvola/lääkärille joka kattos alakerran tilanteen jos kummiskii kipujaki tullunna supistusten kaveriksi :( sitpähän tietäs että joko kovastikki on alkannu tapahtumaan vai onko kummiskii ihan harmittomista suppareista kyse...olis siullakii mukavampi olla sitte kun tietäsit missä mennää... :)

24.6.2013
lenkkari
lenkkari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...