Maanantaiaamua! :)

...ihen kevyesti unihiekkaa silmissä... sattu taas valvomisvahinko X)

24.6.2013
riu
riu

me oltiin taivaltaja just juhannuksena Muumimaailmassa ja tuo 6v oli ihan fiiliksissä. :)

eka virallinen lomapäivä tänään. ohjelmassa parvekelasien pesua ja maikkalassa uintia jos aurinko meinaa näyttäytyä :) lämmintä on kyllä, mut olis se aurinkokin kiva.

24.6.2013
Mummy83
Mummy83

Onhan tässä vielä päivää jäljellä. Vielä taivaltaja se siun eksäsi kerkii pilata lasten päivän.

Vaan onhan se positiivista jos isillä on vihdoin välittämisen halu herännyt. Hieno juttu lapsille jos isä haluaa nähdä. Ja ihan oikeasti haluaa eikä vaan pakon edessä.

Nautihan vapaistasi :) Mutta vasta kun lapset on oikeesti menneet...

24.6.2013
misukka
misukka

Huomenta

Tekalle tsemit töihin. Avoimin mielin meet ni eiköhän se siitä.

Meillä pojat menee ensi viikolla päivystävään päiväkotiin. Mä tässä yritän henkisestoi jo valmistautua siihen, et sitten täytyy herätä puolisen tuntia aikasemmin et varmasti ehitään. Siellä kun on tapana et kaikki lapset menee ruokalaan syömään ja jos haluaa aamupalaa ni pitää olla viimeistään 7.50 paikalla tai sit ei saa aamupalaa ja kukaan ei ota lapsiakaan vastaan ennen ku 8.20. Vähän joutuu skarpppaa ku tänäkin aamuna lapsilla oli tiukasti unihiekkaa silmissä ja tarhalla oltiin nippanappa kasilta. Eli porukka oli jo aamupalalla ku me kurvattiin pihaan.

Mut kivasti meni jussi. Lapsilleki uni maitto aamuisin ni mekin saatiin kölliä kasiin tai jopa ysiin parhaillaan aamusta. Ihan mahtia! Ei ikuna ennen o näin käyny.

Täytynee tänään kotia mennessä hakea leipää. Isäntä uhos koko viikonlopun et hän tekee mut ei se sit tehny. Nyt ei o säännöstelyn jäljiltä ku kannat jäljellä yhestä pussista. Nippanappa sain aamupalaleivän tehtyä töihin mukaan. Lounaaksi onkin sitten savulohisalaattia. Nam!

24.6.2013
misukka
misukka

Se ois taas arki. Pojat mennee tännään eri päiväkotiin. Tosi kiva kun ne kesäks aina muuttaa toiseen paikkaan, siis ei pelkät meijän pojat vaan koko tuo päiväkoti. Elokuussa sitten menevät takasin... Eli kun en tietenkään eilen jaksanu niin nyt aamulla pitäs kahtoo kaikki varavaatteet ja sen sellaset mukaan :D Eväät pitäs laittaa itelle ja tytöllekkii kahtoo jotakii ruokaa ettei sen tarvii ku tuikata mikroon. Eli oikeestaan en vois ees tässä istuu kun pitäs jo touhuta :D

Mitäs mammoille? :)

24.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...