Hehey, mitäs mammat?

Tää ajatteli nousta täältä itsesäälin suosta ja palata takaisin palstailemaan, ainakin sillon kun ehdin. :D Meidän elo on muuttunut aika paljon eikä pelkästään alkuvuoden tapahtumien takia, vaan mää sain töitä! 8) Sit ollaan alettu etsimään sitä omaa tupaa missä sais sitten purettua tätä megaturhautumisen määrää ihan kaikessa rauhassa. :) Mitäs teille muille kuuluu?

20.6.2013
RJ89
RJ89

Heippa hei RJ.

Kiva että palailet palstailemaan :) Ja onnea työpaikasta. Ihan huippuhienoa. :)

Täällä ollaan työharjoittelussa/koulutuksessa ja toivotaan kovasti että loppuvuodesta palkkaisivat mut. Olis se palkkatyö vaan niin hieno juttu. Helpottais elämää kummasti.

24.6.2013
misukka
misukka

No niin hienoa! :) no täälä ei ole lasta,vielä näkynyt. Vuosi tulee yritystä tällä kuulla. Tosin ei tällä kuulla olisi ollut edes mahdollisuutta,kun mies on työmatkalla Yhdysvalloissa,mutta ehkäpä ensi kuulla. Elokuussa voisi käydä tutkimuksissa,jos ei siihen mennessä kuulu. Katsotaan päivä kerrallaan :)

22.6.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

Juu kyllä udella saa. :) Kokkihommiahan minä, tai nimike on ravintolatyöntekijä kun siihen kuuluu muutakin, mm. kassaa, tiskiä jne. kyl te tiedätte. :)

Mitenkäs Lora teillä se vauvaprojekti etenee? En siis oo yhtään seurannut kuumeilua kun ahdistaa vaan.. :/

21.6.2013
RJ89
RJ89

Mukava kuulla sinusta Rj ptkästä aikaa! :) saitko ihan kokki alan töitä vai kenties jotain muuta? anteeksi,kun utelen :)

20.6.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...