Rv 33+3 ongelmat

Noniin.. viikoilta 20 asti oltu saikulla harjoitus-supistusten takia, ja noin viikolta 26 alkanut kipeät säännölliset supistukset. Viimeviikon nla lääkärissä huomattiin paikkojen pehmenneen ja kohdunkaulan lyhentyneen 1cm. Kipuja ja painon tunnetta alapäässä ja lantiolla. Siupistukset voimistuneet edelleen. Tänään hakeuduin nlaan huonon olon takia, luulin kyseessä olevan korkeat tai matalat verenpaineet. Kaikki oli päällisinpuolin ok. Mutta hieman heräsi epäily jostain tulehduksesta. Lähettivät pissatulehdus ja maksakokeisiin. Sitten nla täti huomasi vauvan olevan poikkitarjonnassa, mikä saattaa aiheuttaa pahaa oloa. Sf mitta tipahti käyrältä ja laittoin lähetteen huomenaamuksi synnytysvastaan ottoon. Sinne siis. Huomenna selviää koetulokset ja muutakin. Muita samankaltaisia kokemuksia?

19.6.2013
baby pumpkin
baby pumpkin
13-month-old baby

Kiva kuulla että kaikki oli kunnossa. :) Vaikka olisihan se kiva tietää että mikä noita kipuja ja suppailuja tekee. Ku ei ihan vielä tarttis kuitenkaan.

29.6.2013
misukka
misukka

hyvä juttu että vauveli on vielä pysynny masussa ja kaikki sinällään kunnossa vaikka edistystä jo tapahtunnukki :) mutta hyvät viikothan siulla tosiaan alkaa olemaan jo kasassa jos pikkuinen päättäisi syntyäkkin...toivotaan kumminkii että vielä malttaisi vaikka muutaman viikonkii pysytellä masussa :) kovasti voimia siulle toivotan tulevaan  :)

29.6.2013
lenkkari
lenkkari

Noniin. Kiitos kaikille tsemppauksista. Nyt siis viikot 34 ja 5. Synnytysvastaan otossa kävin, ja otettiin kaikki mahdolliset kokeet. Vauvakin oli hypännyt rt.eehen takaisin, onneksi. Varsinaista syytä oloille ei selvinnyt. Kohdunsuu oli jo avautunut. Kovia supistuksia, särkyjä ollut.. niin mutta onneksi on hyvät viikot jo, niin sanoi lääkärikin. Ja pääasia et Masukilla ei Oo Hätää!

29.6.2013
baby pumpkin
baby pumpkin
13-month-old baby

ei ole itselläkään kokemusta tuosta että vauva olisi poikittain eikä nuista muistakaan jutuista...toivotaan että syy huonoon oloon kumminkin selviäisi nuitten kokeitten perusteella ja vauvakin toivottavasti kääntyisi pian...tuohon poikittaistarjontaan en ole lähemmin tutustunut että mitä "oireita" saattaa mahdollisesti aiheuttaa...

toivotaan että pieni tosiaan viihtyisi masussa vielä jonkun viikon :)

20.6.2013
lenkkari
lenkkari

Ei ole kokemusta moisesta mutta tulin vaan sanomaan että onneksi tutkivat kunnolla.

Toivottavasti pikkuinen nyt malttaisi kuitenkin vielä pysytellä yksiössään muutaman viikon.

20.6.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...