Huomenta!

Mitäs mammojen ja lasten päivään tänään kuuluu?

19.6.2013
misukka
misukka

piti tehdä kaikenlaista mut mitään en tehny kun poika ei nukkunu päikkyjä ollenkaa :( eka kerta ku en saanu sitä millään nukkuu. Kävin tunnin vaunu lenkin ki hiekka tiellä mis pehmeää soraaet vähä tärisyttäs yms... nyt nukahti just yö unille. toiv van et nukkuu kans eikä herääpainajaisiin

19.6.2013
teeko
teeko

emännälle onnea perheenlisäyksestä :) Ihania kisunpentusia. Oih.

19.6.2013
misukka
misukka

Kiva juttu, että misukan poika on kotiutunu sinne varahoitoon :) Srallalle ja pojalle kivaa retkipäivää!

Meen ostaa miehelle ainaki synttärilahjan tänää tässä päivällä, ku tänään tuli viimeset vanhempainpäivärahat ja kuopus tuli 9kk. Aika menny ihan sika nopeesti! Sit illalla mul on vihdoin se lääkäri niistä kilpirauhaskokeen tuloksista ja saan tietää saanko lääkkeet vai mitä. Ei pitäs olla ruuhkaa ku aika on puol tuntii sen jälkee ku terkkula on menny kiinni :D täällä siis vaihtuu klo 16 terkkula vastaanotto toiseen paikkaan, pääsin sentään vielä tohon lähelle ettei bussilla tarttenu lähtä aluesairaalalle. Ja mul on ranne ollu nyt kipee tässä pari päivää, enkä oo ees lyönny sitä mihinkään. Outoa. 

Aurinkoista päivää kaikille!

19.6.2013
Keisarinna
Keisarinna
18 weeks pregnant

:D

Meillä on kanssa havaittavissa tuota että pitäis iskän tai äiskän lautaselta syödä vaikka itellä ihan samaa omalla lautasella.

Me ei vaan anneta. Todettu, et syö omias, nää on mun. Tosin ku kuopus on jo sen 2v ni se kiipee hyvin vikkelään hakemaan haluamansa joten saa vahtia jatkuvasti että missä se vipeltää.

19.6.2013
misukka
misukka

Mulla on kaasupullo auton takakontissa ja hillittömän pitkä ostoslista kauppareissua varten. Meidän sihteeri tuumas et käy päivällä kaupassa ni ei ole niin kauhea jono. Mut en mä kehtaa lähtee keskellä työpäivää kauppaan :D Meen sit päivän päätteeksi jonottelemaan.

Täällä on melkein pilvetön taivas. Eilenki oli ja kotia lähtiessä tuli vettä niskaan...

Kuopuksella oli eilen ollu oikea vauhtipäivä hoidossa. Hoitaja kerto, että hän oli ihmetelly et mikä surraa päikkyjen jälkeen ni meidän jannu se juoksenteli ja päristeli ympäriinsä. Tainnu vihdoin kotiutua tuonne varahoitoon ja räkäsyyski vähän helpannu. Virtaa piisaa :D

19.6.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...