sain juuri tietää ettei rakkoni toimi:O

tai että siinä on jotain pahemman kerran vikana. kolme viikkoa kestäneet supistuskivut ja menkkakivut johtivat labrojen ja kusinäytteiden jälkeen ultraan, josko sieltä jotain löytyisi. mie olin ohjeitten mukaan sitten aamulla kusematta ja jalat ristissä sitten siellä ultrassa, kunnes tohtori  totesi  mun rakon olevan tyhjä:O mie olin silleen, et ei muuten tasan tarkkaan ole tyhjä! mutta oli  kuulema, käytännössä. käskystä sitten kävin kusihätäni kera vielä juomassa parit kahvit ja pullon vettä, ja uudestaan ultraan. mullla oli sitten itkun tuhertelusta huolimatta rakko edelleen vasta alle puolillaan, vaikka olin ihan varma että kohta lattialla lainehtii! tuo jäi  sitten pohtimaan voisko rakossa olla joku ei-bakteerillinen tulehdus, mutta helevetti. aina mie oon ravannu kusella kolmekertaa enempi kuin muut,  ja jotenkin vaan olettanut että mulla on tavallista pienempi rakko:/ kiva sitten  tässä vaiheessa saada tietää ettei se sitten varmaan koskaan  olekkaan normaalisti toiminut, että mie itken kusihätää siinä vaiheessa kun muilla ei vielä keho edes reagoi siihen nestemäärään. jotenkin vaikea kuvitella niitten supistusten  liittyvän tähän, koska miksi jostain kroonisesta kokoelämän mittaisesta yhtäkkiä nuin rajusti rupeisi  oireilemaan? ja mitähän hemmettiä tuo nyt sitten käytännössä tarkoittaa?   kellään muulla ollut vastaavaa?

18.6.2013
Blanco
Blanco

anelmo:DD

mulla on jo tarpeeksi  huomiolta herättävä duuniauto, ja työhön kuuluu olennaisesti kuitenkin mahdollisimman huomaamattomasti työskentely, joten ei liene hirmu hyvä juttu jos ihmiset näkkee miun juoksevan puskakuselle x)

keskellä mettää toki ok, mutta kaupungissa voi olla vaikiaa löytää  sellainen suht piiloisa puska:D

21.6.2013
Blanco
Blanco

tohtori sanoi ettei usko supistuskipujen olleen  millään muotoa liittyneenä tähän rakkoon, sattui vaan löytymään nyt tällainenkin vaiva vähän niinkuin ohimennen. epäili lähinnä kipujen  johtuneen jostain ylisuuresta  munasolusta joka on puhjennut väärässä paikassa, tai  jotain... vaikea saada selkoa kun  puhuu niinhassusti:D mutta anyway, keho kuulema reagoinut jonkinmoisella hätätilalla sitten.

mitään tulehduksia ei ollut tai muutakaan, joten pakko lähtä vaan sitä rakkoa sit kasvattaan. inhaa,  mulla kun ei ole ollut koskaan työssä itsestäänselvyytenä vessa, joten  siellä on käyty sitten sellaisen vastaanosuessa, oli hätä tai ei, koska seuraavan kerran vessaan saattoi päästä vasta viiden tunnin kuluttua. jos silloinkaan. miten mie nyt uskallan ohitella vessoja jos en edelleenkään tiedä koska on mahdollisuus seuraavan kerran päästä:/?

20.6.2013
Blanco
Blanco

Täytynee sanoa, että hyvä että selvisi. Nyt asiaa tutkitaan ja ehkä jotain voidaan tehdäkin.

Mulle tuli heti mieleen, että kyllähään rakko "oppii" siihen, että jos tyhjennetään vajaana ni alkaa sit kropalle huudella jo reilusti etukäteen et täyttyy. Sitähän voi käsittääkseni myös treenata, et antaa täyttyä enempi. Vähän kerrallaan tietty, muutenhan menee ihan tuskaiseksi.

Jospa siellä nyt oikeesti olis joku tulehdus josta noi "supistuskivut" johtuu. Ja tuo vajaan rakon ongelma hoituisi tiukalla pidättelyharjoittelulla.

19.6.2013
misukka
misukka

ei miulla ole mitään virtsatietulehduksen oireita.joskus sellainen ollut eikä sen jälkeen  koskaan. miulla vaan on  koko elämäni rakko huutanut  täyttyyttään jo sen  ollessa vasta puolillaan. sellainen se on  ollutaina,  enkä ole tiennyt että siinä on jotain varsinaista vikaa ja väärää ollut:/

19.6.2013
Blanco
Blanco

up!

18.6.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...