Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Isovanhempien pahimmat möläytykset? :)

Hassua, noloa, hämmennystä aiheuttavaa, huutonaurut päälle, rasittavaa, mahtavaa..    Itsellä tuli jostain mieleen kun kuopus oli n. viikon ikäinen ja appivanhemmat tuli kylään vauvaa katsomaan. Lämmitin jääkaapista pumpatun maidon ja menin olohuoneeseen muiden seuraan syöttämään vauvaa, yhtäkkiä anoppi hämmästeli maidon väriä: "oho kun on keltaista maitoa, miten se tuollaisen väristä on?" Tuli pitkä hiljainen hetki ja juuri ja juuri sain suustani sanottua "no kai se on jos vedän levyn suklaata päivässä eikä se ihan rasvatonta ole.." En sitten tiedä oliko luullut korvikkeeksi kun pullosta annoin mutta oli kieltämättä aika nolo tilanne :D

18.6.2013
Jnia
Jnia

meilllä meiän äiti ei kyllä uskalla sanoa mulle mitään painosta, tietää tasan tarkkaan että sitten alkaa päitä tippua jos siitä mainitsee :) silloinkin kun laihduin yli 8 kg niin äiti uskalsi vasta pitkän ajan jälkeen sanoa että oletpa laihtunut :) 

anoppi töksäyttelee todella pahasti eikä yhtään ajattele pitemmälle asioita. meillä poika nyt nukkunut yönsä huonosti tarhantätien jäädessä pois ja tuntemattomien tullessa tilalle, painajaiset alkaneet tulla kuviin ja menettämisen pelko. niin anopin mielestä yöitkut ja kohtaukset johtuvat siitä että poju "riehuu" illalla eikä lue kirjaa, ja emme siis osaa kasvattaa lasta oikein. ollaan testattu, luetaan kirjaa tunti ennen nukkumaan menoa tai puol tuntia tai se että poika saa ajaa autoilla ja mopolla niin samat kauhukohtaukset on öisin. 

sitten silloin kun aloin etsiä töitä ja ilmoitin pojun tarhaan niin anoppi totes että mun pitäis olla kotona vielä vuos jos kaksikin et se olis parasta pojulle, et nyt olen huono äiti ja poju kärsii. (lähdin töihin kun poju oli 1vuosi2viikkoa) totesin todella vihaisesti takaisin, että jotta jos poikasi olisi hoitanut raha-asiansa paremmin voisin olla vaikka 10 vuotta kotona mutta kun ei niin pakko tienata että on rahaa ruokaan ja asumiseen.

20.6.2013
mammae11
mammae11

kiukutti*

20.6.2013
kisu8
kisu8

Juu niin pikkasen aiheen vierestä mut isoäitihän tuokin.. Kerran kun systerin muksu koulutti ja itki et oon niin tyhmä ja must ei oo mihinkään kun oon niin huono ni jonkun aikaan jauhettuaan moista ni mummi oli sanomassa et jos niin sanot ni ksi sä sit oot ja sit potkaistiin sitä jalalla pihkeeseen et sä et voi sanoa noin lapselle ni siitähän se sit mulle suuttu, joo mut näitä stoorejahan on mut miten aikuinen ei ajattele yhtään et ei tuollai kenenkään itsetuntoa rakenneta!!

20.6.2013
kisu8
kisu8

Mulle taas äiti ostelee yli-isoja rintsikoita ja rumia alushousuja :D "Nämä oli ihan sun näköset, varmaan on ihan sopivatkin!" Täälläkin siis yksi pienirintainen joka kiikuttaa rintaliivejä isosiskolle ja alushousuja kirpparille :D

19.6.2013
Jnia
Jnia

Tää karkas nyt kastiin äitisi pahimmat loukkaukset. Mut "kiva" kuulla että en ole ainoa joka kuulee äidiltään lähinnä mollaamista, painosta, rinnoista, takamuksesta, vatsamakkaroista, U name it. No tietenkään ole kivaa, että kukaan moisesta kärsii mutta eipähän ole tämän tuskan kanssa yksin.

19.6.2013
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

:( kurjaa kisu.. meidän äiti on kans tommotti joka arvostelee hyvinki avoimesti mun ulkonäköäni ihan lapsesta aikuiseks :/ näitä tarinoita olisi paljon.. PALJON!

nyt ku sitte on se 10kg tippunu tytön myötä (vahingossa kylläkin) ja sisko sano et oompa laihtunu ni eihän sekään riitä, äiti tokas että vielä ku nuo mahamakkarat tuosta häviäis.. wtf? no ne on mun makkarat ja ne ei kuulu sulle ees millin sadasosalla.. 

meni ohi aiheesta, oli vaan pakko lähettää kisulle sympatiat ♥

19.6.2013
ninnup
ninnup

Jos mun mutsi puuttuisi mun tissien kokoon noin ni mä sanoisin ettei vaadikkaan imettäminen mitään lehmän utareita.. Joskus kun arvostelu mun painoa ni sanoin et ootko kattonu vähään aikaan peiliin et tuu sit sanoo noin kun mä oon ees samaa kokoo sun kans! Mut ei se silläkään lopettanut vast kun sain aivan totaalisen raivarin itkin ja huusin, sanoin et luuletsä et mul ei oo peilii himassa ja et oon sokee et kyl mä tiedän et on ylipainoo ja se on kova paikka siit ei tarvii mulle kuule muistuttaa!! Ei kuulemma tarkoittanut niin.. Joo joo joka kerta sama virsi! Noh ei oo sen jälkeen siit enään sanonut! Mut nyt on paljon vähemmän painoakin et ei sitä siitä vi****lemalla saa ketään laihduttaa! Se on varma!!

19.6.2013
kisu8
kisu8

kaikki edellä mainitut kuultu kyllä. Tuo tiitulin äiti on niin samanlainen ku mun äitini. Se kans aina arvostelee mun rintavarustustani (ja montaa muuta asiaa). Ihan ovat mulle riittävät ja asiansa ajaneet...

Pahimpaan kastiin mennee appiukko joka haukku meidät huonoiksi vanhemmiksi kun ei annettu lapsen syödä karkkia ruuan sijasta...

19.6.2013
misukka
misukka
2 years, 6-month-old toddler

Tai sit ne on kateellisia kun niil ei oo muinoin täs vaihees ees näkynyt ;)

19.6.2013
kisu8
kisu8

Mulle aina raskaanaollessa kaikki sanoo et ootko varma ettei tuol oo useampi! :D noh nyt 3kierroksella se on niin kulunut lause jo et mä vaan nauran :D

19.6.2013
kisu8
kisu8
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...