miksi joku huvikseen yrittää hajottaa pariskuntia:O?

mies sanoi tänään saaneensa viestin joltain tuntemattomalta, joka uhkaili  tälle paljastavansa miulle, että tämä viestittelee neiti X:n  kanssa. että mun olisi varmaan syytä tietää tällainen haureus jne. mieheltä  paloi käpy ja mullakin tuli todella ärsyttävä olo, että miksi helevetissä tuollaista tarvii jauhaa ja uhkailla, jos kyse on muutamasta  arkipäiväisestä facebook-viestistä?? mie en ainakaan epäile miestäni mistään, ja tiedän että tuo viestittelee monenkin naisen kanssa useinkin, mutta kommunikointi on täysin kaverillista eikä niissä ole mitään sopimatonta, monasti ne vierestä nähnytkin. ihmetyttää vain, etenkin kun vasta vuosi sitten joku vastaavanlainen yritti uskotella miehelleni että heillä on yhteinen lapsi.  kertoi koska tämä  "oletettu rakkauden hedelmä" olisi saanut alkunsa, ja mies vain totesi ykskantaan  kerran vierailleensa kyseisessä kaupungissa veljensä kanssa, ja siihen iltaan ei valitettavasti edes  kuulunut naisia. toissa  kesänä jälleen  eräs miulle täysin tuntematon nainen taasen uskotteli miehelleni että  mie pettäisin häntä  tuon naisen ex-miehen kanssa:O  mikä ihmisiä vaivaa? minnuu ei pahat sanat hetkauta, mie luotan mieheeni 100%sti ja jaksaisin vain nauraa väitteille, mutta mieheni pahoittaa moisista tosi  pahoin mielensä.

17.6.2013
Blanco
Blanco

Käsittämätöntä touhua :/

Ei jaksa ymmärtää, että jotkut tahalleen tekee tuommoista. Onko teillä vaan liian hyvä suhde, että pitää kateellisten panetella...

Harmi että miehesi kärsii noista tempuista. Mutta hienoa ettette anna moisten sotkea elämäänne.

18.6.2013
misukka
misukka

katkasi välit  nyt siihen jonka kanssa facessa jutteli. tiesi kyllä tämän olevan vähän pipipäinen tapaus, muttei uskonut että tuo kehtaisi väittää heidän  keskinäistä kommunikointiaan kuitenkaan mitenkään sen suuntaiseksi etteikö puhtaita jauhoja  oisi pussissa:O tämän viestin laittajaa ei sitten taas tiennyt,  ehti jo pohtia että voisiko tuo nainen olla niin  sekasin että oisi ite sen viestinkin takana.

en  tiedä, ei hirmusesti väliä  mulle. mie vaan ihmettelen että avioliittoko on sitten este sille,etteikö voisi kenenkään muun kanssa keskustella säädyllisesti:D??

17.6.2013
Blanco
Blanco

up!

17.6.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...