iltaa!

Liekö täällä kettää?

17.6.2013
riu
riu

:D joo lisäisin listaan että unohtaa liian kunnianhimoiset suunnitelmat kuten aamulenkki joka päivä tai muuta vastaavaa, nekään kuitenkaan toteudu :) mut jos edes kerran tekee, nii siitäki tulee jo hyvä mieli.

mulla on tänä vuonna luxusta, ku kahden viikon loman päättäjäisiksi vien tytön mammalaan ja mies lähtee viikoks reissuun, ni mulla on koko viikko ihan itselleni :) tietty töissä pitää käydä, mut illat vapaata ja meinaan olla kauhee äiti ja jättää sen viikonlopunkin käymättä mutsilla, että saan nauttia siitä rauhassa. Ja nyt ku suunnittelen näin, ni oon yksinäinen hermoraunio viimeistään keskiviikkona :D

17.6.2013
Mummy83
Mummy83

heh sralla, johtuu ehkä siitä, et pidän vuodessa lomia niin et kesällä kaks viikkoo ja pitkin syksyä, talvea ja kevättä ne loput kolme viikkoa ja sit tietty pidempiä viikonloppuja pitämällä liukumavapaita :) just pe olin luikumalla ja pari viikkoa sit talvilomalla :)

hyvän loman salaisuus on se, et suunnittelee vaan yks kaks juttua ja nekin joustavasti ni on jotain mitä odottaa mut ei paineita tehdä koko ajan jotain. on tilaa extempore jutuille ja vaan oleilulle :)

ihanaa ku löysit ystäväsi uudelleen :)

17.6.2013
Mummy83
Mummy83

riu virallisesti mulla on 1 oma tamma mut epävirallisesti niitä on 8. Mä oon asunu pitkään aikanaan meidän tallin omistajan luona ja ne on mulle toinen perhe. (sen tytöt mm tuo joululahjat mulle aattona niiden kuusen alle Ky eivät muista etten oo jouluna niillä. .) ja tästä syystä me kutsutaan tallin omistajaaki meidän pojan mummoks ja vieraille hän esittelee mut lapsenaan ja sukulaisille ottotyttönään. Ja hän kasvattaa ravihevosia. kasvatin juoksua nytkin käytiin kattomas. Mä sen kaa siellä ne pienet hoidan ni yleensä puhutaan meidän kasvateista

17.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

masentava maanantai.. mut onneks on kolme päivää töitä ja sit alkaa loma!

17.6.2013
Mummy83
Mummy83

teeko onko teillä omia polleja? Kurjaa ku sen miehen sopimusta ei jatkettu, mutta josko löytys sitte uusi ja parempi paikka :)

Ihanata ihanata löysin suklaalevyn! :D

17.6.2013
riu
riu

Hohhoijaa. . Ollaan just kotiutumassa turun raveista. Aika rankkaa Päivää ollu. Mies just soitti et työ sopimusta ei jatketa ku onollu niinpaljon kipeenä ja pomo oli sanonu et katotaan sit leikkauksen jälkeen uudestaan. ... hienoo :( no minkäs sille voi ku määrä aikasena ollu. .

17.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Mie oon aivan naatti. Tavoitteena on käyvä ajallaan nukkumaan, mutta kahtoo nyt :D Työpäivä oli ihan jees, aika rento ja vaikka olin ajoittain pihalla niin se ei hirveesti haitannu. Työkaveritkii kehu sanomalla miten ihanaa oli ku mie en oo idiootti :D Aika hyvän vaikutuksen tehny minnuu ennen ollu harjoittelija :D Nyt illalla käytiin miun äitin luona syömässä, onneks oli valmiina ettei tarvinnu ku lämmittää. Nyt just tultiin lasten kaa kottiin herättämään isimies :)

Mitteekä mammojen päivään? :)

17.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...