Kouluikäisten syntymäpäiväjuhlien ohjelmaa

Apua! Muistelisin täällä joskus olleen jotain ketjua synttäreiden ohjelmasta, mutta en sitä nyt löytänyt.. Eli meillä olis pojan synttärit ja arviolta kahdeksan poikaa tulee juhlimaan. Poika täyttää siis kahdeksan. Kutsussa ilmoitin ajaksi puolitoista tuntia, josta tietty osa menee syömiseen ja lahjojen avaamiseen, mutta täytyis varmaan jotain ohjelmaakin olla ettei mee ihan riehumiseksi. Meillä vaan taitaa olla aina samat leikit joka synttäreillä niin tarttis jotain uutta..

16.6.2013
marjaana
marjaana

Meillä esikko keksi ihan itse, että leikkivät baybladeillä. Ensin avattiin lahjat sitä mukaa kun poikia tuli, sit syötiin kakut ja pojat sai sitten mennä keskenään leikkimään. Puolitoista tuntia oli meilläkin juhla-aika eikä muuta tekemistä kaivattu. Melkeinpä meinasi kiukku tulla kun vanhemmat tulivat hakemaan lapsiaan.

17.6.2013
misukka
misukka

Hei kiitos ideoista!

Toi tarkkuusammunta on tosi hyvä idea! Siinähän saa aikaa kulumaan kivasti :)

17.6.2013
marjaana
marjaana

Meillä oli synttäreillä kaikkia pelejä ja leikkejä. Twisteri oli ehdoton suosikki monena vuonna ja sit oli leikkimielisiä kilpailuja esim. herneitten poimimista pyykkipojalla, tietokilpailuja, aasinhännän kiinnitystä ja vastaavia. Varsinaista palkitsemista ei ollu, mutta voittaja sai aina ensimmäisenä valita mieleisen tikkarin ja loput otti sitte niitä mitä oli jäljellä. Toki lapset keksii itekin leikkejä ja kesäaikaan on varmasti helpompi synttäreitä järjestää, jos on mahollista pihallakin leikkiä.

16.6.2013
miima_
miima_

myö ollaan oltu perinteisempiä juttuja, sokkoa, peiliä, väriä jne. Mutta yleensä lapset on kekiny ihan ite tekemistä, että montaa kertaa en oo puuttunu :)

16.6.2013
riu
riu

up

16.6.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...