sunnuntaita mammat :)

*huoh*menta...

16.6.2013
riu
riu

huomenta. törkeänä väsyneille hehkutan et mä nukuin kymppiin asti. en tiedä mihin asti tyttö oli nukkunu, kun huoneestaan se ponkas heti ku kolistelin keittiössä ja ilmoitti et on ollut hereillä puoli tuntia (yks aamu oli ollu hereillä viiskyt tuntii jne et kellotaulu ja ajat ei ole vielä hallussa :D)

meil olis tänään ohjelmassa kummilasten treffausta, paikka vielä auki, kun puisto olis ollu kiva, mut ne lupas roimasti sadetta ja harmaa on ilma.

täytyis kämppäki siivota, imuroida ja mopata jne. sit se on tehtävä uusiks torstaina ku mutsi ja systeri ja kummipoitsu nro 2 tulee juhannukseksi meille.

riulle mukavia rippiäisiä :) älä nukahda kirkkoon ;) nealle ja emännälle pakkausintoa ja oikein mukavaa lomailua ja mökkeilyä, toivottavasti on paljon auringonpaistetta :) mun täytyis 4työpäivää tahia ja sit on loma :) jnia toivottavasti keli suosii lopun päivääkin ja pääsette puistoon :) raitis ilma tosin taitaa väsyttää vielä enempi :) taikatytölle onnea ensimmäisestä kolmanneksesta. se keskimmäinen taitaaki hurahtaa nopeasti ohi ja sit lopussa jo malttamattomasti odottaa että joko nyt? :)

pigletille siivousintoa! :) mä en vielä päättäny että pistänkö muut pihalle vai auttamaan siivouksen kanssa. :)

16.6.2013
Mummy83
Mummy83

Ihan kevyesti väsyttää, mutta ei auta. Pittää kammata naama ja ruveta herättelemään lapsia, sillä myö mennään isännän kummitytön rippijuhliin. Toisaalta mie oon huono vielä valittamaan, sillä isimies tuli just töistä kottiin ja kerkee nukkuu kokonaisen tunnin ennen ku lähetään X) Tosin itekkii nukuin reilu 3 tuntia ku ei oikein uni tullu... Rippiäisten (niin ku tyttö sanoo :D ) lisäks meillä ei ookkaa muita suunnitelmia tälle päivää, kuhan tolkuissamme suunnilleen pysytään. Keskimmäinen mennee kaverisynttäreille iltapäivällä ja lupasin muillekkii jotakii kivaa tekemistä jos ne on kirkossa ihmisiks. Aika lahjontaa... :D Miulla ois huomenna jo työpäivä ja pojatkii mennee tarhaan joten aikain pitäs käyvä nukkumaan.

Mitähän mammat tietää tännään? :)

16.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...