Äitiyspakkauksesta

Pakko jakaa tämä tännekin www.feissarimokat.com/2013/06/a​itiyspakkaus/#comments Joidenkin ihmisten ajatuksen juoksu on sitten niiiiin omaperäistä :) toivottavasti linkki toimii.

15.6.2013
miima_
miima_

Kyllä mustaki tuntuu et tuon alkuperäinen kirjoittaja on ollu tosissaan. Toisille se ei vaa mikään kelpaa, mut mä oon enemmän ku tyytyväinen pakkauksen sisältöön :)

17.6.2013
miima_
miima_

Nyt on ihan pakko kysyä, että ihanko oikeasti tuon alkuperäisen jutun on joku kirjoittanut? Ja vakavissaan? :D

17.6.2013
misukka
misukka

Mä en oo vielä ostanu ollenkaan vaatteita tai mitää muutakaan vauvatavaraa. Enkä varmaan pahemmin ees osta mitään vaatteita ku sukulaisilta on niin paljon tulossa kaikkia. Se on niin lyhyt aika mitä nuo pienimmät vaatteet menee vauvalle nii turha kuluttaa vähistä varoista hirveitä summia uusiin vaatteisiin, ku käytetytkin on melkein kuin uudet. Ja äitiyspakkauksen vaatteet on aivan uusia, ettei ees mitään kierrätystavaraa :)

16.6.2013
miima_
miima_

En usko et tässä tarkotettiinkaa sitä, et ranskassa tai italiassa on tyylikkäämmän pakkaukset (joita siellä ei oo), vaan ne on muodissa paljo parempia ku suomalaiset. Noissa maissa ei pidetä lapsilla avustusvaatteita, jotka tulevat vieläpä pahvilaatikossa (ainakin näin mä tulkitsin tekstiä) ja mikä pahinta, nii monella muulla on samanlaiset vaatteet. Lopussahan tuo toteaa et äidit, jotka kehtaavat julkisesti näitä vaatteita käyttää, julistavat vain sitä ettei heillä ole huvitusta laittaa rahaa lapsen vaatteisiin tai ylipäätään lapseensa. Et tälläinen tapaus :) ois vaa kiva tietää, et minkä ikänen henkilö on kyseessä.

16.6.2013
miima_
miima_

Tyttö/nainen ihmettelee/valittaa kuinka ihmiset kehtaavat käyttää julkisesti äitiyspakkauksesta saatuja vaatteita.
Jos pääset puhelimella feissarimokien sivuille niin tän "mokan" pitäis olla ihan etusivulla ensimmäisten joukossa äitiyspakkaus -nimellä.

15.6.2013
miima_
miima_

Mulla oli kans taikatyttö samalainen reaktio aluksi, mut kun sai vähä aikaa sulatella lukemistaan nii rupes vaa naurattaan ja käymään sääliksi tollanen pinnallisuus. Ilmeisesti tää henkilö ei ollu ees pahemmin tutustunut vaatteitten ja tuotteitten merkkeihin (mä nyt toistan tätä :) ) Ku miettii tota et jos ottais sen rahan pakkauksen sijasta nii eihän 140 eurolla saa puoliakaan tuosta paketin sisällöstä.

15.6.2013
miima_
miima_

Joo on. Reiman Lassie haalari, ite ainakin ihastuin tohon pukuun aivan älyttömästi :) ja se villapipoki oli tosi söpö. Haalarissahan on kans hyvä tuo huppu, nii kyllä tuolla pipolla pärjää.

15.6.2013
miima_
miima_

toppahattu on korvattu (onneksi) ihanalla villapipolla.

15.6.2013
Lintu4
Lintu4

Miima, onko äitiyspakkauksen talvihaalari Reiman valmistama?

Mua ihmetyttää, kun siitä puuttuu vauvan toppahattu.

15.6.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei oo ei. Ja ku miettii minkä merkkisiä tuotteita tuossa pakkauksessa on. Talvihaalari on reimalta ja finlayssonin (liekkö oikein ees kirjotettu) makuupussi, peitto ja oliko lakanatkin vielä. Nii ei oo kyllä valittamista.

15.6.2013
miima_
miima_

Eilen oman äitiyspakkauksen hakenu, nii loppujen lopuks rupes vaan huvittamaan tällainen toisten pinnallisuus avustusta kohtaan. Ja aijon kyllä pukea oman lapseni näihin "ryysyihin" ihan julkisestikin :) Toivottavasti ei tuu paljoa pahoja katseita, ku käyttää ilmaisia vaatteita kalliiden merkkivaatteiden sijasta.

15.6.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...