miusta ihan loistava kyltti lapsille!

Ja joo nyt tulee linkki X) http://kauppa.muotokieli.fi/product​/79/kyltti-erityislapselle Ja sopii mainiosti myös tavis-lapselle ettei tarvii olla erityinen :D Meinasin tilata ainakii meijän keskimmäiselle geeniperimälle, ja mietin että saatanpa laittaa tilaukseen pienimmällekin. Ylipäätään miusta ois hyvä että lapsilla ois jossain muodossa mukana jotakii perustietoa, sillä tuskin olen ainoa äiti jonka lapset on nopeita liikkeissään :D Olkoon se sitten vaikka laminoitu lappu takin taskussa :)

15.6.2013
riu
riu

siis avaimenperään, reppuun, vaatteeseen jos siinä on vaan lenksukka jne. Nyt tuo linkkikin toimi. Mie tykkään koska tuo on tuommonen pieni ja siro, helppo ottaa mukkaan ja siitä ei tuo teksti kulu.

15.6.2013
riu
riu

Niin, ja lappu kiinnitettynä vaatteeseen on kertakäyttöinen.

15.6.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

no mie halluun että se ois lapsella aina mukana, koska ei joka kauppareissulle viiti lappua rintaan laittaa :)

15.6.2013
riu
riu

höh mites se ei ennää toiminu? No siinä oli semmonen ikäänku avaimenperä jossa oli lätkä johon oli kaiverrettu että: Olen Mikael. Olen autistinen ja puhumaton enkä välttämättä ymmärrä sinua. Tarvitsen apua jos olen eksynyt. Ja sitten siinä oli kaksi puhelinnumeroa.

Samanmoinen voisi olla vaikka tekstillä että Olen Kalle ja tarvitsen apua jos olen eksynyt. Ja sama vaikka englanniksi jos perhe matkustelee paljon tms.

15.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...