illanvirkkuja yökukkujia?

töttöröö! :D

14.6.2013
riu
riu

huh mikä päivä :) ONNEKS miehen sisko soitti aamulla, oltiin menossa sen valmistujaisiin, mut oltais menty ihan väärälle paikkakunnalle! :D mut tuli kiire sumplimislähtö että ehdittiin oikeaan bussiin, kun miehellä tietysti just tänään oli semmoinen työkeikka, että tarttis välttämättä autoa siihen. Päästiin onnellisesti puoli tuntia myöhässä perille, mut sopivasti, et ehdittiin näkeen todistusten jako, missattiin vaan alkupuheet siis.

Matkattiin yhteensä viis tuntia puolentoista tunnin takia, mut miehen sisko oli kyllä tosi iloinen, että hänelläkin oli siellä joku todistamassa hetkeä :) Hää tuli sitten meidän kanssa samaa matkaa takaisin. Nii, siinä oli tietysti vielä se jännitysmomentti että OP oli just tänään, mun palkkapäivänä ryssiny maksut niin että palkka ei ollutkaan tilillä. Oli onneks menomatkan ja taksimatkan verran rahaa, että päästiin paikan päälle, mut luojan lykky että ne oli korjannu mokansa jossain vaiheessa päivällä, ni päästiin takaisinkin sielä :D

Turussa mentiin sitten á la carte ravintolaan syömään, tarjosin valmistujaisten kunniaksi kolmen ruokalajin illallisen. Törrrken hyvää ruokaa, mutta sitä sai kyllä odottaakki. Ensinnäkin päivän ruokailu oli koostunu siihen mennessä aamukulhollisesta muroja ja valmistujaisten jälkeen juoduista kakkukahveista. Tarjoilija tai keittiö oli kadottanu meidän tilauksen johonkin, ne toi kahdesti leipää ja kaksi "keittiön tervehdystä" eli jotain pieniä maistiaisia ennenku tuli edes alkuruoka. Sit ne sai alkuruoan tuotua ku oltiin kolme varttia odotettu. Pääruokaa odotettiin toinen kolme varttia sen jälkeen ku alkuruoka oli syöty, ku ne oli taas hukannu lapun johonkin. Jälkkäri sentään tuli aika ripeästi ja henkilökunta oli kyllä tosi ystävällistä. Ja ne veloitti lopulta vaan pääruoista :) Et sikäli ei paha, ei menny mun boikottilistalle tuo rafla, kun korjasivat tilanteen kuitenkin niin hienosti. Ja kun se ruoka oli taivaallisen hyvää.

Mut nyt sit lopulta kymmeneltä oltiin kotona. Et tästä vapaapäivästä on rentous kyllä kaukana :D

Mitäs riulla on sunnuntaina tiedossa mihin uudet kengät tarvitaan? :) Majezkille pikaista paranemista ja toivottavasti pikkuinen ei tuu kovin kipeäksi. Tuvitukselle hauskaa huomista" :)

14.6.2013
Mummy83
Mummy83

mie alan vasta olla elävien kirjoissa :) jaksoin jopa koneelle tulla.. oon tosissaan tossa jo 6 päivää maannu 40 asteen kuumeessa..nyt on sitte näköjään nuorimmaisen vuoro.

nosti kuumeen pikku raukallekkin.. lääkäreissä oon ravannu eikä kukaan tiedä mikä miulla on, tulehdusarvot tosi korkeella kurkku turvonnu ja peitteitä täys ja sitte vielä tuo kuume.. antibiootista huolimatta arvot taas noussu jotenka huomenna taas päivystykseen.

pelottaa kamalasti että pienelle tulee sama tauti. mä oon nimittäin tuon kurkkukivun takia laihtunu jo 4  kiloo näinä päivinä. ni mitenkäs sitte noin pienellä jos on kurkku yhtä kipiä ku miulla..

14.6.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Tännää oon oppinu ainakii sen verran että perjantai on kiireisin päivä katsastuskonttorilla, meillä meni suunnilleen puoltoista tuntia siellä, mutta saahaanpa taas vuos ajella :D Kaupassa käytiin ja sain ostettuu miulle ja tytölle kummallekkii kengät sunnuntaita varten. Mie tuskailin kaupassa ku ei oo lapselle kenkiä, ja vasta ku käytiin kenkäkaupassa ja se myyjä läks ehtimään aikuisten puolelta sain miekii ahaa-elämyksen :D Joten lapselle ostettiin kengät aikuisten puolelta... tsiisus miten tuo tyttö onkii noin iso :D

Mitäs muitten elämää kuuluu? :)

14.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...