aamuja mammat!

Huomenta! Mites on yöt sujunut ja mitäs päivään kuuluupi tänään? Mä oon ihan puhki kun poika Heräs puol 1 ja huusi tunnin. Kaikki keinot kokeiltiin mut ei rauhoittunut. molemmilla vanhemmilla vaan rupes jo hermot pettää :( sit lätkäsin kaikki valot päälle ja kävin pojan kans alakerrassa ni Heräs kunnolla ja rupes juttelee ei muuta ku pinnikseen, vesi pullo perään ja Tutti suuhun ni sehän nukahti ja nukku aamun kunnes mun kello soi puol 7:) et hyvin nukku muuten! itteä vaan väsyttääkun Heräs niin Kunnolla.. Meillä juu kello soi kun hepsu saa uudet kengät nyt aamupäivällä.. ip ohjelmassa onkin treffit vanhan ystävän kans ja ihanaa ku on jo sovittu et jätän pojan siks aikaa tänne omaa aikaa! !! :D mites misukan ponipulmat?

14.6.2013
teeko
teeko

Pitäisköhän harkita telttaretkeä vaikka sinne Kouvolan suunnalle. Ei ois ku vajaan 3 tunnin matka. Jos siis saa diilattua jonku lomanpätkän tapaisen vaikka elokuun alkuun.... Vaikka eipä pahasta olis joku viikonloppureissukaan. Pääasia ois et repäsis vähän pois arjesta.

14.6.2013
misukka
misukka

Ei muuten ole pahat hinnat.

Ihan paras toi 18e/perhe. En o tainnu missään törmätä tollaseen perhehinnotteluun...

14.6.2013
misukka
misukka

En mie tiiä onko sallittua mut eipähän pomppaa ylliksen silmille niinku ne kirotut linkit :D

Eihän täällä vois tuota kesälomakohdekeskusteluakaan olla jos ei sais mitään paikkojen nimiä olla.

Ja tais olla hiukka ylilyönti sillon joskus yllikseltä kieltää jopa vankkurimerkkien kirjottaminen näille sivuille. Onhan noita nyt jo taas ollu.

Musta on ainaki ihan eri asia mainita et oon tämmöses töissä ja ja on kivan oloinen paikka tai muuten vaan mainita jostain kivasta paikasta ku kirjottaa kokonaan uus alotus et hei kokeilkaa tätä. Tää ei oikein liity mitenkään ees aihepiiriin mut tää on hei hyvä juttu :D

14.6.2013
misukka
misukka

Kyl sun sralla tarttee kertoa että missä sä oot töissä. Alko kiinnostaa kovasti. ja mie en oo naamassakaan.

Kyllähän immeiset osaa kuukkeloida jos sie vaan paikan nimen kirjotat :P Ei tartte niitä kiellettyjä linkkejä laitella

14.6.2013
misukka
misukka

Huomentapäivää

Vähän väsyttää. Mä alan olee aika puhki. Ei sentään enää minuu itketä mut puolitoista viikkoa tulikin paruttua. Kuopus karjuu edelleen päivin öin, jo 2 viikkoa karjunu. Tekee kulmahammasta ja se on sit vissiin aikas tiukassa... Kipulääkkeelläkään ole juuri minkäänlaista vaikutusta. Eilenki huuti puoleen kymppiin ja siitä tunnin välein kitinät puoleen yöhön saakka ja viiden aikaan vinku taas ku mies lähti töihin. Kauheet limarohinat kurkussa siihen kaupan tekijäisiksi ni avot. Ja se uhma siihen lisäksi vielä... Puuh...

Ponia ei näkyny eilen. Mut vielähän tuo ehtii.

Mä voisin pikakelata itteni juhannukseen. Tuleva viikonloppu on yhtä menoa ja meininkiä. Tänä iltana MLLn naiset virkistäytyy keskenään. Tiedä häntä kuinka hyvin jaksaa sielläkään. Mut saapahan ukko hoitaa päivän karjumiset. Mun vinttini ei tällä hetkellä enää jaksakaan enempää. Isäntä ku ei usko ku sanon että mä olen väsynyt pahaan oloon. Silti jättää kaiken mulle kunnes kuppi menee nurin ja mä alan karjuu kakaroille ku hyeena. Sit se tajuaa tulla väliin ja tehdä oman osansa. Että osaa olla idiootti äijä. Lauantaina ukko menee ihan koko päiväksi aamusta yömyöhään saakka veljensä polttareihin. Ja sunnuntaina pitäs mennä lintsille 9-13. Ei nyt oikein nappais tää tuleva viikonloppu alkuunkaan.

14.6.2013
misukka
misukka

Huomenta vaan :D

Srallan työpaikka se kulkee ns. isältä pojalle :D Kerro sie taivaltajalle terveisiä ja pitäkee hauskaa! Ei nimittäin ollenkaan huonompi päivä tiiossa siullakaan... :)

Emäntä meikää en ikinä herrää, sato tai ukkosti minkä verran vaan niin mie makkoon ihan umpiunessa. Mies sitte aamulla aina kertoo jos on ollu jotakii erityistä :D

Meilläkii ois karkkipäivä, miehen kummitytölle pittää ostaa sekä synttäri- että rippilahja, miulle ja tytölle kengät ja jos sitte menis äitin luo tekemään ruokaa... Meinasin että ostasin pari kiloa jauhelihaa ja tekisin pihvejä :) Voi ku se ois ees hetken satamatta niin oisin onnellinen X)

14.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...