mammojen aamu :)

no ny se toimii! :) mites yöt ja aamut on mennyt? Meillä meni yö ihmeen hyvin :) herättiin juomaan vettä vaan n.4krt. Ja aamulla sain nukkua kasiin asti :) tultiin tallille pojan kans Hoitaa hepat kaa herättää tuo meidän tallinpitäjä töihin. Se kun yleensä tekee yö vuoroja ja oli yht äkkiä laitettu päivä vuoroon ni luvattiin se Auttaa ylös. . meinas kyl tulla kiire ku saikin nukkua näin juhlallisen pitkään :D meille tulee tänään vieraita ja pitäis viel rautakaupassa käydä kun eilen unohdin tietty jotain ostaa sieltä. . Kiva päivä tiedossa viel kun oon tällainen et tykkään touhuta ja mennä

13.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Onnea metallin pojalle tosi paljon! ! meilläkin vieraat kävi ja ai että oli hauskaa niillä kun on puol vuotta vanhempi poika ku meillä. Lapset leikkivät keskenään jo Aika Hienosti :) täyty lähtee nukuttaa poikaa autolla kun en jaksanu lähtee millään vaunujen kans kävelee ku ollaan molemmat poitsun kanssa ihan puhki. ukko kun korjaa puol kuntosena autoaan ni ei oo sitäkään nyt apua

13.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

vaude,hieno homma ja onnea poitsulle metalli :)

13.6.2013
lenkkari
lenkkari

toivotaan metalli että poitsu pääsee johonki kivaan opiskelu paikkaan...joko siulle itelles on selvinny että pääsitkö opiskeleen mihkä?

13.6.2013
lenkkari
lenkkari

vie vaan Misukka sitä metukkaa Äläkä vie ponia takas ni kyl luulis rupeavan pitämään parempaa huolta elukoistaan...

13.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Se poni pysyy kyllä aitojen sisäpuolella jos se pidetään siellä. Mutta ne kesätytsyt on vähän hutiloita ni ne ei laita niitä poneja aitaukseen vaan jättää ne vaeltelee. Toinen ei koskaan lähde sieltä pihapiiristä mut toinen ottaa hatkat heti ku huomaa tilaisuutensa tulleen. Ja viime kesänä perustelivat sillä, että ei se poni tule ojan yli. no niinpä vaan tuli. Silloin laittoivat joka puolelle langat. Mut nyt on uudet hoitajat siellä ni ne ei vaan tajuu että sille ponille ei pidä antaa sekunninkaan mahista karata. Ja joku lanka siellä on nyt sit poikki ku se kerta pääsee vaeltelee.

Ja siis on niillä joka puolella sähköaita. Sitä en tiedä että missä kaikissa on virta päällä.

Mä harkitsen tota metukkapötköä! Harkitsin jo viime vuonna mut en sit viittiny. :D

13.6.2013
misukka
misukka

Ihanaa metalli et saitte tekin nukkua! Misukka: vie niille sinne naapuri tallille Viesti lammas aitaa mihin saa sähkön nii pysyy ponin pirulainen aidan oikealla puolella ;) (testattu juttu )

13.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

no onpas riulla menoa kerrakseen tuommosella rauhalliselle päivälle :D

Nii ja päivää.

Mulla oli aamusta täysi työ potkia lapset ylös. Esikkoki oli taas niin liimattuna sänkyynsä ettei tosikaan. Valitteli vaan et nukuttaa. Kuopus kyllä pomppas heti pystyyn ku ovi kävi mut sekään ei suostunu omin jaloin sängystään poistumaan. Mut oli itellä sen verta jaksamusta et jaksoin sen kanssa sen verta leikkiä ettei tarvinnu aamua karjua. Nyt ei jaksa huutoa yhtään enempää. Vasta 2 viikkoa huudettu lähes taukoamatta siitä hetkestä ku oon kotia töistä tullu. Oi ihana 2v uhma. Mene ohi jo! Kiitos!

Heräsin siihen ku isäntä viiden aikaan hiippaili kämpässä. Sit se tuumas et napaurin poni oli taas meidän pihassa apiloita syömässä. Ukko tuumi, et pitää TAAS hätistää se pois. Se on ny tän viikon kulkenu toistuvasti meille. Ei ihan kivaa ku on noi 2 pientä kuitenki talossa jotka ei osaa tuommosen ponin kanssa olla. Siellä on tietty taas jotain kesätypyjä heppahoitajina ja päästävät sen ponin karkuun. Murh. Pitäis vähän vastuullisuutta olla ettei päästä tollasta karkulaiseksi tiedettyä kulkemaan miten vaan.

Ihme ettei ollu puolen kasin maissa taas pihassa ku me lähdettiin. Kohta käyn hakees jonku köyden jostain ja hirtän sen niihin pihakoivuun kiinni.

13.6.2013
misukka
misukka

Ai ei muuta ohjelmaa kuin. ... ;) ei ku toi tallin omistaja käy muualla töissä ja tekee siellä pääasiassa yötä vaan. Sillä on sit rytmit kans muotoutunut niiden yövuorojen mukaan ni lupasin herätellä ku tulikin aamuherätys ja hoitaa hepat et saa nukkua vähä pidempään tää on niin helppoo ku mun Heppa on ainoo joka ei oo tallin omistajan oma ja nythän nuo on laitumella ni ei tarvii ku vedet vaihtaa ja yks ihottumainen rasvata. Poika haluaa vaan koko ajan taputella ja silittää noita tammoja :D sit jos lähetään vesi pisteeltä ilman et se saa silittää tulee hirvee huuto :)

13.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Huomenta vaan :)

Hiivatti ku heräsin aamulla kun isimies tuli kottiin niin en millään meinannu saaha unenpäästä uuvestaan kiinni, ärsyttävää. No nukahin mie sitte lopulta mutta pojat änkes viereen ja nukuin niin kiemuralla että nyt on muuten hartiat jumissa, auts. Tännään ei oo muuta ohjelmaa ku verotoimistossa ja valokuvaliikkeessä käynti, keittiötasojen mittaaminen, kaasupullon hommaaminen ja illemmalla vaatekaupoille. Vois yrittää olla ulkona koko päivän, koska se huomenna sattaa taas vettä X)

Siis onko siellä joku hevosten hoitaja yövuorossa?

13.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...