Päivät ja iltalörpät!

En viittiny enää mennä tuonne aamuketjuun kirjottelee ku iltapäivähän tämä jo on. Kuopukselle tuli tänää kirje musiikkiopistolta et pääsee muskariin :) myös esikko jatkaa muskarissa syksyllä. Tänää haen tuplat tuolt porukoilta ku eilen tulin sateen takia autolla kotiin, josko tänään onnistais et sais ne kärryt kotiin :D Mies on iltavuorossa, tulee vasta puol yksitoista kotia. Esikko kerto haluavansa tänää ajamaan Saksaan mustilla autoilla :'D ois pikkasen pitkä matka vaan siihen et ajeltais autoilla. Nyt potkii pinnasänkyään huoneessaan, äsken heittäyty ja kilju ku otin talkin pois ettei avaa sitä ja tunge suuhun. Kuopus ryömii tossa lattialla ja välillä pysähtyy jokeltelemaan :)

12.6.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

ou vitsi kun en saa vieläkään puhelimella aloitettua uutta ketjua. . Kun painaa tost plussast ni mitään ei tapahdu. .. mälsää :( aamu juttuja olis jo :D

13.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

myrskyn silmässä on mummy... Ei siellä kerkee noita tunteita selvitellä mut toisaalta ei liikaa tarviikkaa.. oli tänään hankalaa SAADA poika nukkumaan mut Samu sit Onneks ku sauna Lyhty kun se väsy tuli. . Yleensä on ollu suht helppo laittaa se nukkuu ni oon ihan yllättynyt. . taitaa olla joku kausi ku se muru yritti kiipee mun luo pinniksen reunan yli mut eihän tosta mitään tullu kun ei se osaa viel ku ryömiä. .. uhkaavasti näyttää nyt kyl harjoittelevan ylös nousua mut kai siin hetki menee et vahvistuu siihen

12.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

heh, te ootte vähän hassuja kun pidätte yt-neuvotteluja kivana :) mä en, luojan kiitos, kuulu edes neuvottelijoihin, vaikka just nyt tekis mieli olla siellä huutamassa että ette oo tosissanne! mä oon lähinnä raivostunut, ärtyyntynyt, epäuskoinen ja -toivoinen ja kapinamielellä vaikka samaan aikaan mua ärsyttää suunnatomasti ne ihmiset, jotka oikeesti toteuttaa sen kapinamielensä. :)

ja sydän, järki, empatia ja realistisuus taistelee keskenään. Eipä oo tällaistakaan tunnemyllerrystä tarvinnu ennen käydä läpi.


12.6.2013
Mummy83
Mummy83

Miekii jo innostuin kun luin srallan kylpylälomasta! :D Mutta joo sinänsä, aika aikaansa kutakin, mitä sitä entistä miettimään kun taitaa tuo tuommonen ysävyys olla se toimivampi vaihtoehto :)

Miustakii mummyn työ kuulostaa kivalta, haastavalta ja monipuoliselta :) Ja siis kokemusta on ihan takuuvarmasti karttunut hurjan paljon!

12.6.2013
riu
riu

8) toi on kyl jotain uskomatonta tuo teidän ero. :) ja ihan pikkuinen pettymys, ku olis ollu kiva kuulla kivoja yllätysuutisia :) mut kivvaa kylpyläreissua kuitennii, mikä kylpylä?

12.6.2013
Mummy83
Mummy83

sralla; HEILA? kylpylä? onko menny jotain ohi tai sä jättänyt avautumatta?? :)

riu, mielenkiintoisesti pidetyt luennot on tosi kivoja, vaikkaperuskauraa oliski. mulla taas päivään kuului YT neuvotteluiden spekulointia, huoh. ei oo mitenkään helppoa ollut kuluneen 7kk esimiesura ja näyttää että aina vaan haastavammaks muuttuu. ainaki oon tehny koko rahan edestä töitä. ja saanu paaaallljon uutta kokemusta :)

12.6.2013
Mummy83
Mummy83

tii täällä oli joskus ihan samanlainen venäläisnainen lääkärinä. Onneks päivystyksessäkin on aina vähintään sen kaks lekurii niin sitte kieltäydyttiin jo menemästä sille. Vissiin muutkii kieltäytyny ku se täältä hävis :D Meilläkii oli tokavekaralla korvatulehdus ja vietiin lääkäriin, se mieheli siunaili että oli muka eka lapsi, ja käski ottaa asennon missä pojan jalat oli isin jalkojen välissä ja poika kokonaan paketissa. Meijän lapset antaa tutkia ihan ilman tuommosia sidonta-otteitakin... Tosi tyly muija, onneks se ei enää oo täällä X)

Mie olin tänään kuuntelemassa Juhana Helmenkalastajan luentoa asiakaspalvelusta. Yllätys sinänsä, mutta se oli tosi hyvä setti! Vähän semmosta perushuttua ainakii miulle, mutta voi wau miten dynaamisesti esitetty! Koko 5h vaan hujahti ja porukka kuunteli kiinnostuneena. Voin suositella!

Päivällä meijän auto oli huollossa, ja se makso ihan liikaa. Luennoin sille setälle aiheena kuluttajansuojalaki niin se laski hintaa huomattavasti X) Hih se varmaan on laittanu miut jollekkii mustalle listalle... :D

12.6.2013
riu
riu

ärsyttäviä nuo lääkärit jos ei välitä. . mä pon kerran saanu hepulit kuumeessa kun hain lääkäristä saikkua. Kun muija totes et oon Terve vaik kuumetta oli 40.. Se on kaikille ulkopaikkakuntalaisille tollanen. . Onneks se meni Mehiläiseen. Me käydään viel Äkkiä kattoo mummoo vanhainkodilla

12.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

noniin, ja koirakin oli päättänyt mielenosoituksellisesti syödä lapsen lelun....kun jäi yksin kotiin lääkärireissun ajaksi.. nyt tyytyväisenä kuorsaa sohvalla.. pyhpah.sillälailla.

12.6.2013
Tii03
Tii03

Miten on kaikki taas tänään liikenteessä?! Pikku-ukkoa piti käyttää päivystyksessä silmätulehduksen takia, odotettiin tunti omaa aikaamme! Onneks laps nukku tyytyväisenä sen ajan.. sitte oli iha hemmetin ärsyttävä lääkäri vastassa, ennenku kerkesin kaukaloa laittaa maahan niin sieltä jo tiukkaan sävyyn "elä istu, ota lapsi syliin ja ota päästä kiinni" :O Olin ihan että mitäääää. sitte kun en heti hoksannu et mihinkä asentoon se sen lapsen tahto siihen niin kovin kovakouraisesti minusta lähti sitä lasta kääntämään ja minunki kädestä otti tosi kovasti kiinni... ihme ämmä..

Sitte katto sitä silmää "mistä kohtaa se muka punottaa?" MUKA..hitto toisen silmä ihan turvoksissa ja punanen ja rähmii ja vuotaa, ja yks kehtaa tuommosta kysyä... Hirvee kiire oli meistä eroon. Käski portaatkin kävellä nopeasti....:D mitä ihmettä....

Nojoo, sitte päästiin pois sieltä ja lähettiin apteekkiin, joka hemmetin apteekin parkit ihan täpöten täynnä eikä lähettyvilläkään mitään parkkia mihin pääsisi! Suosiolla jätin lääkkeen haun iltaan..

Kotimatka normaalisti moottoritietä pitkin kestää 10min, tänään puoli tuntia, koska ruuuhka! 40km/h motaria pitkin, jeejee..

Nyt sattuu päähän ja väsyttää. Tämmönen pikkunen avautuminen tässä nyt sitten :D Toivottavasti nuo tummat pilvet edes väistyis, että pääsis illalla juoksemaan! :)

12.6.2013
Tii03
Tii03

Nii, sitähän mun piti vielä laittaa että hieno homma et oot saannu nukuttua, piglet! Sä jos kuka ne unet ansaitset! Kaikille muille huonosti nukkujille ens yöstä toivon parempaa!

Mitä ootte puuhaillu? :)

12.6.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...