Viisauden hampaan poisto

Raskaana ollessani jouduin syömään yhen antibioottikuurin viisauden hampaan takia kun ien oli tulehtunut kun hammas alkoi kunnolla kasvaa esiin. Silloin sitä ei poistettu, kun ei kuulemma hyvä poistaa raskauden aikana. No nyt vauva on syntynyt ja vähän ien taas oireili ja sain sellasta hammastahnan tapasta ainetta laitettavaks siihen ikeneen ja parani muutamassa päivässä. Nyt siis sen vois poistaa mutta imetän niin arveluttaa kuinka monta antibioottikuuria joudun mahdollisesti syömään kun sehän tulehtuu herkästi (ainakin isäni joutu syömään parikin kuuria vaikka oli ihan normi poisto). Mitäs te tekisitte? Siirtäisittekö viel myöhemmäks koko poiston?

9.6.2013
Lintu4
Lintu4

No nyt kun aloin tarkemmin googletteleen niin ainakin nuo antibiootit aiheuttaa usein mahakipuja vauvalle, joten taidanpa siirtää toimenpidettä...kun nyt kerrankin tää imetys onnistuu niin hyvin niin en haluis pilata sitä! Ja kun ei toi hammas mikään katastrofi oo, varsinkin nyt kun on tullu kokonaan näkyviin, ei siis tuu mitenkään vinoon tms.

9.6.2013
Lintu4
Lintu4

mie en osaa sanoo et mitä siun pitäs tehä sinällään,mutta jos taipumusta on siihen että herkästi tulehtuu niin ehkä sitte odottaisin...itellä kun poistettiin ylhäältä kummaltaki puolelta viisaudenhampaat jokunen vuos takaperin niin ei kyllä mitään tulehuksia siitä tullu...tavallisella särkylääkkeellä pärjäsin hyvin kun senverran tiukassa olivat kiinni niin kipeenä oli ne hampaan kohat sen ja seuraavan päivän vielä :)

9.6.2013
lenkkari
lenkkari

.....

9.6.2013
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...