miltä raskausviikoilta voi edes TEORIASSA oireilla?

nyt viikon verran on kipuillut mahaa. ensin toista munasarjaa, sitten, toista, ja nyt kohtua myöskin. ja kipu on jotain menkkajomotusten ja revähdysten väliltä. samaa koin viimeksi ennen plussaamistani. MUTTA. muistelen oireilleeni viikon pari ennen  plussaamista. kipujen astuessa kohdalla olin jotakuinkin rv6. tänään jo toiveissani tein negatiivisen testinkin, vaikka tiesinkin ettei tämä nyt oikein vielä tiineyskipuja voisikaan olla.  menkat loppui  vasta viikko sitten ja 2vkoa sitten pillerit. eli melkoisella pikahiivalla pitäisi lasta tehdä että nyt  jo plussaisin! tänään on silti jo pitänyt turvautua jo särkylääkkeisiin ja  nyt yöksi varmaan otettava lissää. ensiviikolla pakko varmaan  soitella tohtoreille. pelkään niinkovin endometrian taas pahentuneen, tai  että joku hemmetin sisätautipöpö on iskenyt.  näitä vaihtoehtoja miettiessä mielummin elättelen silti toivetta, että vaavero oisi vainihmeen kaupalla  saanut aiemmin jo alkunsa ja tämä siitä johtuisi, ja ehkä tiineys  oisi niin alussa vasta jottei testeillä näy vielä.. hyvin hyvin epätodennäköstä, mutta onko edes teoriassa mahdollista? kellään  kokemusta?

8.6.2013
Blanco
Blanco

voi,  mie NIIN toivon että oisinvain tiineenä ettei mitään muuta kremppaa ole. koko ajan tuntuu kuin  alavatsa oisi  revähtänyt, tai lähinnä juuri kohtu ja munasarjat. välillä tekee pahaa edes laskeutua istumaan kun  juilasee niin:/

9.6.2013
Blanco
Blanco

olisko viikko hedelmöityksestä, kun alkio kiinnittyy kohtuun ja istukkahormonia alkaa tulla, muistelen siis näin. se istukkahormoni siis aiheuttaa niitä raskausoireita. eli riippuis nyt sitten ovulaatiosta, siitä kuin säännöllinen rytmi sulla on. jos kovinkin epäsäännöllinen niin teoriassa se vois ehkä olla jo rv 1+ jotain, mut oikeet viikothan määriteltäis sit uudestaan ultrassa.

9.6.2013
virtaus
virtaus

voi eiiih:DD

kyllä meille yhet kaksoset jo riittää:D!! se on oikeesti NIIIN paljon helpompaa kun on  eri ikäset kakarat joilla on toisistaan riippumaton halu ja tahto. nämä mein "teinit" kun vasta on  alkaneet kasvaa toisistaan eroon;)

9.6.2013
Blanco
Blanco

tipihii, mie  kans ensin mietin ovulointia, koska kipu alkoi samalla tapaa; kipuna toisessa munasarjassa. olen tätä ihanuutta aika usein kokenut viimesen kymmenen vuoden ajan:) mutta seuraavana päivänä kiputuntui toisessa munasarjassa! ja mie sit tovin pähkäilin  että voinko mie nyt kummastakin falskailla:D??

mutta sitten siirtyi kohtuakin juilimaan. tällä hetkellä koko paketti vihloilee. ennenkaikkea siis liikkuessa.

8.6.2013
Blanco
Blanco

up!

8.6.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...