Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitäs muille 7 kuisille?

Mitäs muille jo 7 kuisille ja täyttäville kuuluu näi kesällä? Tänne kuuluu hyvää. Neidille puhkes eka hammas pari viikkoa sitten, kovaa vauhtia yritetään jo kontata, ryömimäl päästää etee ja taakse päin nii hyvi et peruutti yksi ilta ittensä sohvan alle ja jäi jumii. Siitäkös pääs parku :( Ja ei ku pelastamaan :) Pari lämminta syödään jo päivässä, välil menee puol purkkia ja välil menee kokonaa. Riippuu mite on syöny edellisellä aterialla. Aamulla ja illalla syödää puuro, joko muksun valmispuuroa tai ite tehtyä hiutalepuuroa (joka muute menee sellasenaan) joho sit lisään maitpjauhetta ku meinaa juoda sitä mitä pitäs :( Juhannuksena lähetään reissuun :)

7.6.2013
marsku88
marsku88

Ihan hyvää tänne hyvin kasvetaan meidän neiti nyt rielu 7kk pöyriin lattialla nuosee välillä konttaus asentoon ja vähän liikkuu eteen päin kävelytuolilla..

16.6.2013
sussu73
sussu73
2 years, 10-month-old toddler

Meidän neidin mitat edellisessa punnituksessa oli 9000g painoa ja pituutta 70.5cm :D Joudutaan painoa seuraa tosi tarkkaan ku lääkkeen annostus nousee jokaista puolta kiloa kohti :)

14.6.2013
marsku88
marsku88

Meidän neidille on ilmaantunu toinen hammas jo :) ja edellisen vieree :) Ja edellisen puhkeamisesta on vaa jotai pari viikkoa :)

13.6.2013
marsku88
marsku88

Meillä on kaikilla sama ongelma, että ei jaksa syödä kerralla noin isoja määriä.. eli kun on syönyt soseen tai puuron, ei jaksa juoda heti maitoa päälle. Onneksi kuitenkin hampaat on kestänyt kaikilla, kenelläkään ei yhtään reikää koskaan ollu ja vanhin meidän seitsemästä muksusta jo pian 13v..

12.6.2013
ämppis
ämppis

Ämppis, tiesit varmaa että ois hampaiden kannalta parempi ettei olis joka välis syömässä :) Meillä neiti pärjää aamu- ja iltapuurolla (joihin tarvittaessa sekoitan hedelmäsosetta), lounaalla ja päivällisellä (1/2-1 130g prk sosetta) ja joka aterialla 150 ml (joskus ei mee kaikki ja sen takia sekoitan 2 mitallist maitojauhetta puuroon) ja tarvittaessa välipalaksi hedelmäsosetta. Yöllä ja muuna ku ruoka-aikan annan vettä :)

12.6.2013
marsku88
marsku88

Ihanaa, että teillä on liikkuvaisia lapsia.. :) Meidän poju härveltää kyllä ympäriämpäri ja taakse päin työntää itseään pitkästikin, mutta ei vielä kunnolla ryömi. Istuminenkin on vielä opettelussa, meinaa keikahella vielä sivuille.. kova jokeltelija on ja oikea hymy- ja pusupoika! :) Hampaita meillä puskettiin jo 4-5kk iässä ja nyt on jo 4 hammasta, joita ahkerasti teroittaa mun rinnanpäihin..;) (auts)

Ruoka maistuu.. puuroa aamuin illoin, kaksi lämmintä ruokaa lisäksi ja välipalaksi hedelmää/marjaa. Ja joka välissä viel rinnalla.. :)

8.6.2013
ämppis
ämppis

Meil on muutama kerra nousut ite istuu puolimakaavast mut ei jaksa vissii oikee innostaa :) Syöttötuolis jaksaa istuu sen aikaa se syö :)

7.6.2013
marsku88
marsku88

Meillä kontataan ja polvillee nousee tukea vasten ja istuu:) aamul ja illal puuro ja päivälläyks lämmin ja yks hedelmäsose:) kaks hammasta tuli kun oli 6kk.

7.6.2013
 Lotsku
Lotsku
33 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...