Iltaa!

Onkos täällä kettään?

6.6.2013
riu
riu

Ihanaa lukee et ihmisillä on töissä mukavaa! toiv mäki saan viel Unelmaduunin joskus hoitovapaan jälkeen

6.6.2013
teeko
teeko

Sralla sie vaan sinnikkäästi piet niitä kissoja vaikka sie oot kevyesti pinna kireellä niitten takia? Se se on tosi rakkautta :D Ja sie oot aina niin touhukas että taas tuli ihan laiska olo :D

Teeko kunnollista löytämisen riemua :D Taitaa kuurahaiset saaha aika tiukan lähön tässä lähiaikoina? :D

Jii joo onhan se tosi kivaa työtä, etenkii ku siihen saa ite niin paljon vaikuttaa. Ja sitte on mahtavaa saaha hyvää palautetta jajaja... vaan ei mitään jakoja saaha sieltä töitä vakituisesti :/ Joten miun tavoite on löytää jotain muuta toimistotyötä tilalle, jossa mieluiten ois asiakkaita joitten kanssa olla tekemisissä. Siinä sitä haastetta tämmösessä pikkukaupungissa. Mutta sie! :D Ne tosiaankii taitaa haluta siut töihin! :D Joo, mie oon ihan satavarma että siulle tarjotaan sitä paikkaa. Wau... siinä se on sitten päätös tehtävänä :) Mitäs mieltä mies ois?

6.6.2013
riu
riu

mä löysin niiden pesän ja polut :) nyt päästän pirun irti ja julistan sodan niille! ! (suolat kahvit ja kanelit laitoin jo äsken. vielä pesän hävitys kiehuvalla vedellä)

6.6.2013
teeko
teeko

teeko iuh, muurahaiset ON inhottavia. Meillä ne yritti tulla viime kesänä mutta onnistuin hätistämään. Sen koommin ei oo sisällä näkyny, mutta ne on ihan tuossa talon juurella kyllä. Mokomat...

Marjaana, ei vielä kuitenkaan mikkää hurjan vanha, että varmaan vähän kuolema pääsi yllättämään. Voimia tosiaan kovasti!

Jii mihinkäs mie muualle :D Tykkään ku se työ on niin itsenäistä, mie vastaan omista asiakkaista ja asioista yksin, laskutukset, karhukirjeet, varaukset yms. Voi ite määrittää missä järjestyksessä noita tekkee, ja sitte onhan siitä valtavasti hyötyä että tietää alueen niin hyvin :D Ja sie sitten! Wautsi, ne tosiaan taitaa haluta siut töihin sinne! On varmaan silleen helppo mennä ku ei oo paineita, meet vaan ja teet vaikutuksen omana ihtenäs. Mie luulen että ne tarjoo siulle sitä paikkaa :)

Keisarinna siun loppuillan suunnitelmat kuulostaa just niin hyviltä että taijan tehä ihe sitten samaa... :D

6.6.2013
riu
riu

Marjaanalle osanotot!

Mun Nokia Lumia meni tänää rikki :D se tippu multa vahingossa maahan ja näyttö meni rikki eli huomenna ois ainaki suuntana Elisa Shopit. Ja muutenki meen mun äitin kanssa keskustaan aamulla. ku ostellaan noita tavaroita esikon synttärijuhlille lauantaiks. Ja miehen veli tulee meille koko viikonlopuks ja ne istuu miehen kanssa koko sen ajan (paitsi ku on ne synttärit) tietokoneella ja pelaa. 

Tänää en oo tehny mitää :D käytiin koko perhe kaupassa tossa illalla mut muuten ei oo tullu tehtyy mitää. Kuopus on kovasti ryöminy ympäri olkkaria ja jokeltelee samalla :D ja repiny kumikanaansa jonka sai esikon kummisediltä :'D nyt vuorossa iltapalat ja iltapesut, sitte aion lukea kirjaa ja syödä suklaata jota käsken miehen hakea koska on menossa kauppaan muutenki :D

6.6.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Olihan mummalla jo ikää, 83v. Edellisviikkosen operaation jälkeinen sepsis teki tehtävänsä... :(

6.6.2013
marjaana
marjaana

voi marjaana, hirveesti voimia teidän perheelle! ! Täällä nukutan poikaa ja toivon et muurahaiset ei oo pesiny meidän portaisiin. siltä ku vähä vaikuttaisi :( hiton hevosmurkut..

6.6.2013
teeko
teeko

voi että marjaana, otan osaa. Oliko siun mumma jo kovinkii iäkäs?

Puhouu meillä ei oo autossa ilmastointia, mutta ei se mittää ku kotona sentään on ilmalämpöpumppu. Ihanaa kun sisällä on sopiva ilma vaikka ulkona ois miten kuuma hyvänsä :D Turvallisia ohituksia teille, oottekii kohta jo perillä :)

Taikatyttö mie oon kyllä kade tuosta eilisestä ukkosesta, täällä ei oo satanu pisaraakaan vettä nyt hyvään toviin, ja se sade putsais tuota ilmaa aika tavalla :)

Mrsmaetalli etköhän sie itelles jotakii tekemistä syksylle keksi :)

6.6.2013
riu
riu

Täällä yö toi suru-uutisen tullessaan; mummani nukkui pois. Onneksi lähdin tiistaina ajelemaan pitkän matkan jättääkseni hyvästit. Hautajaisvalmisteluita siis kuului päivän ohjelmaan.

Huomenna keskimmäiset muksut menee isälleen ja meillä viikonloppu esikoisen ja kuopuksen kanssa sisältää herkuttelua :) Ukkostaa ja onneks hiukan sataa, helpottaa hetkeksi oloa...

6.6.2013
marjaana
marjaana

tännään sain muuten työsopimuksenkii, palkka nousi parin vuuen takaisesta toistasataa euroa kuussa :) Tosin syystäkii, ei tuo vieläkään oo mikkää huippu X) Mutta parempi siis ku aiemmin :D Huomenna pittää käyvä työkkärissä, verotoimistossa ja kirjastossa. Lasten kaa keskenään. No huumorilla vaan X)

6.6.2013
riu
riu

Tännää oli ihana ilma, vähän viileempää mutta silti oikein nätti ja lämmin kesäpäivä. Missään nimessä ei kylmä :D MIe päivällä kävin tekemässä saksan sanarit ja nautin työsuhde-eduista ennen ku työt oli ees alkanu ja syötiin uudessa ravintolassa. Otin naudan ulkofilettä, mutta kaduttaa ku ois pitäny ottaa päivän kala :D Ja jälkkäriks oli pannacottaa ja mustikkakastiketta ja se oli ihanaa nam! Illalla sitten syötiin paistettuja  muikkuja ja jesta miten herkkua sekin oli :P Että jos ei muuta niin hyvin on ainakii tullu syötyy :D

Pienin nukkuu meillä päiväunia. Joo mahtava aika ja meen sen kohta herättämään :D Kaks isompaa rakentaa legoilla sovussa (!) ja meillä on suorastaan rauhallinen hetki. Hämmentävää.

Mitäs mammoille kuuluu? :)

6.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...