jotta tuota iltoo :D

niin!

5.6.2013
riu
riu

Jii, riippuu varmaan siitä miten luulet pomon ottavan sen? jos sanot että sut headhuntattiin ja menet mielenkiinnosta katsomaan, mut et oo vielä päättäny mitä teet? :)

vähän kakspiippusta ku toisaalta inhottava kertoa jos toinen ei ota sitä hyvin ja toisaalta jos tietäis et sua houkutellaan useampaan otteeseen muualle, ja haluaa ite sut pitää, niin ehkä tarjoais erilaisia haasteita?

5.6.2013
Mummy83
Mummy83

blancon toiminta kuulostaa ihan meikäläiseltä :D poitsu oli tänään uimassa ja oltiin taas tallilla koko päivä nautiskelemassa ja kuumuutta karussa

5.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

moikka! täällä ollaan taisteltu uhman kans koko ilta niin et on jokaisella paha mieli ja väsy.
harmittaa tytön käytös ja oma voimattomuus sen edessä, vaikka periks en antanutkaan, mut on vaan huono äiti olo.

mut positiivista päivässä oli että vika koulutehtävä tuli valmiiksi ja nyt alko koulutöiden suhteen loma

5.6.2013
Mummy83
Mummy83

vai että viileempi päivä??

meillä oli ennen aamu 9ää jo +26c ja ennen puoltapäivää +30c. autosta levisi ilmastointi ja hiki virtasi.vaikka ennemmin mie silti hikoilen kuin palelen;) eli en valita!

päästin tänään töissä duuniauton käsistä. parkkeeraasin tien poskeen  ja polttelin tupakkaa tien laidassa, kun auto läksi itekseen valumaan (kannattasi käyttää käsijarrua tai vaihdetta...) ja mie lennätin siinä paniikissa kännykät, tupakat, vesipullot , kalenterit ja duunipaperit kun juoksin sitten autoa  kiinni:D tulipahan taas hyvää mainosta firmalle! huh...

niin, ja jätin sitten jalkanikin auton oven väliin kun vihdoin sain auton kiinni..

5.6.2013
Blanco
Blanco

Oli ihanaa kun oli ees pikkasen viileempi päivä, vaikka helteen puolella oltiinkii. Aaah... oli paljon kivempi olla lasten kaa ulkonakkii ku ei kärventynyt ihan kokonaan :) Käytiin tännää tilailemassa uusia pöytätasoja, se ens viikolla soittelee että millon saahaan työmies laittamaan niitä. Sitte kävin tekemässä verbikokeen joka meni ihan päin peetä... ja sovin huomiselle uuvet sanarit. En oo lukenu muuten vielä ollenkaan :D Tosi hyvää teki muuten miun nuhalle leikata ruohoo ja sitte siimaleikkurilla ajella vielä aijan alta. Nenä ei oo juuri lainkaan tukossa X) No kohta saunaan niin se helpottaa kyllä :)

Mitäs mammat tietää? :)

5.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...