Se oli sitten siinä..

Eipä siel mitään ollut maanantaina kaavintaan. Se oli siinä sitten.

5.6.2013
Surunauha
Surunauha

Julkaisu 2013-06-07 käyttäjältä Taikatyttö Joo, neuvolakortit ja kaikki :( Jotenkin kun itte kävin siinä akassa neuvolassa, niin mä oikeesti mietin, että mitä järkeä on niin perusteellisesti käydä siinä kaikki juttuja läpi, kun ei millään siinä vaiheessa todenneta, että onko siellä mahassa edes mitään. on vaan se mun sanoma, että joo oon raskaana... Minusta pitäis ihan ekana olla kaikilla lääkäriaika, missä ultrataan ja pystyttäis jo vähän sanomaan minkä ikänen kaveri kyseessä ja sitten vasta toi eka käynti.... Ja on se vaan inhottava soitella sinne, että eipä tarvii ootella seuraavalle käynnille... :( Voi harmi... Mietin ihan samaa viimeksi, et miks pitää neuvolassa käydä ne asiat läpi, jos asiasta ei ole otettu selvää.

13.11.2013
Wonderful052
Wonderful052

*Halaus*

Kiva että aurinkokin paistaa elämääsi. :) Voimia!

24.6.2013
misukka
misukka

Elävien kirjoissa ollaan,olen kuitenkin nauttinut elämästä kaiken keskellä onhan mulla yksi tähti ja pri enkeliä taivaalla. Terveiset sinne taivaaseen,heille on parempi sielä olla kun tässä kylmässä maailmassa. Ny alkanut pikkasen jaksaa elääkin vaikka mielessä käypi,raskasta on mutta kai täst jotenkin selvitään,uskon.

24.6.2013
Surunauha
Surunauha

Otan kovasti osaa suruusi.

23.6.2013
odottaja
odottaja

Huomenna sitten se on ohi,aamulla aikasin kättärille jossa se poistetaan,toivottavasti kaikki menee hyvn ilman komplikaatioita ja pääsen pois. Tässä se sitten oli taas ja näin se vaan menee,näitähän sattuu ja tapahtuu menetys on kova. Mutta varmaan aion nyt viettää hiljaiseloa täältä,koska asian uudelleen käyminen läpi se sattuu koska edellisenkin suruprosessi kesken. Että jos mua ei näy,ei tarvitse ihmetellä missä oon,jään tonne taustalle pyörimään. Kiitos tuestanne.

9.6.2013
Surunauha
Surunauha

Voi suru :(

Todella julmaa, että näin kävi taas. Samapa se on, onko tuulimuna vai keskenmeno. Suuri menetys ja suru joka tapauksessa.

Voimia Nemo!

7.6.2013
misukka
misukka

Voi ei! Todella paljon voimia!! : (

6.6.2013
Anni92
Anni92

Jotenkin tämä paljon helpompi käsiteltävä,kun se edellinen,koska tiesin sen mitä tulee tapahtuu ja sekin helpotti että sielä ei ollut mitään tätä käsittlyä,nyt maanantaina meen sinne kaavintaan ja ihan hyvä,koska saa tään pois,se päivä siel menee ja pari pvää saikkua mutta sitten se on ohi ja olen ajatllut kun tästä selviän otan sen kierukan sitten,saa hormoonitoiminnan kohdilleen. Harmittaa se että mulla on kaikki neuvolakortit mutta ei se mitään vien töissä ne tuhottaviin ja soitan tuonne neuvolaan että ei tarvitse enää odotella eli silleen,juu dettä näillä eväillä mennään mitä annettu.

6.6.2013
Surunauha
Surunauha

Voimia hirveesti sinne =(((

6.6.2013
niffe86
niffe86

voimia Nemo:(

5.6.2013
Blanco
Blanco

Voihan harmi! Ihan kyllä sanattomaksi vetää :(( Voimia kovasti! *hali*

5.6.2013
Hennu86
Hennu86

Toistaiseksi asia on ihan ok tuulimunalle kun ei mtn voi.

5.6.2013
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...