Helteistä huomenta!

Ei täällä varmaa ketää oo näin aikasin ees hereillä mut laitan silti lörpät pystyyn :) Meillä ei tänää oo mitää ohjelmaa, kai sitä vähän pitäs koittaa siivota ja pyykkikori pestä tyhjäks. Ja aamulla ulkoilua tietenkin :) Kaks vuotta sitten oli kyllä tukalat oltavat ku olin just synnärillä tähän aikaan. Esikoinen synty sitte 22.06 sektiolla. :) Juhlia ois tarkotus viettää lauantaina, viime lauantaina kävivät jo kummisedät ja miehen isä avovaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. Toivottavasti ei vaa oo näin helevetin kuuma tai kaikki vieraat saa olla alasti - tai ainaki mä oon :D Mitäs muille? :)

5.6.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

ai nii meidän pojalle oli ilmestynyt allas tänne pihalle :)

5.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

huh ku onki paljon kirjoitettu tänään! :) me tultiin tallille nautiskelemaan ku kummitätikin on tänään täällä :) +28 näyttää varjossa mittari et täällä ei oo viilee

5.6.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Tuskin kukaan pahastuu lasten vaatevalinnoista hautajaisissa. Se haudattavahan siellä on pääosassa ja tärkein. Kunhan on siistiä ja hillittyä päällä ni kelpaa kyllä.

5.6.2013
misukka
misukka

Meillä 7v pojalla oli ihan vasta sininen kauluspaita, mustat suorat housut ja liivi. Meillä on yllättävän paljon kertyny noita juhlavaatteita. Paitsi kenkiä.

Kauluspaidan ei tarvii olla tumma, kunhan on siisti eikä ihan riemun kirjava. Varmaan se farkkupaitakin lienee ihan ok.

5.6.2013
misukka
misukka

kiitos misukka! Vanhimmalla on mustat juhlakengät, laittakoon ne. Kai toi 7v. poika vois tummanharmaissa suorissa housuissa lähtee, mutta kauluspaitoja löytyy  vaan värikkäinä. Voisko laittaa valkoisen farkkutyyppisen paidan? kun ei olis millään varaa ostaa kauheesti vaatteita. Isännälle tarvii kuitenkin ostaa valkoinen kauluspaita.

5.6.2013
marjaana
marjaana

marjaana. Lapset saa olla lapsia hautajaisissakin. Kunhan on jotain hillittyä päällä.

Isommille Jotain siistiä pitkää housua ja kauluspaitaa jos sulla suinkin sellaisia löytyy. Noi sun keskimmäiset voi mennä vaikka lenkkareissa mut vanhimmalle ehkä laittaisin jo siistit kengätkin jos teillä vaan on. Mut en näe pakolliseksi lähteä erikseen ostamaan lakerikenkiä.

Keisarinnan pienelle onnea!

Omat kuulumiset on persiistä joten jätetään ne väliin.

5.6.2013
misukka
misukka

Marjaana, mun mielestä lapset saa pukeutua vähän vapaammin hautajaisiin. Meillä esikolla oli mun vaarin hautajaisissa viime vuonna vaaleensininen ruutukauluspaita, sininen kravatti ja mustat housut. 

Foreca lupas tänne +30 astetta. Yleensä mäki oon kauheen kylmissäni alkukesästä mut nyt kyllä tarkenee. Kuopus on koko aika kauheen huonolla tuulella ja ihan hikinen vaikka on vaippasillaan vaa tääl sisällä. Mut vettä vetelee ihan innoissaan, esikko juo vaa mehua tai maitoa ja vaa vähän vettä. Taidan hakee kaupasta ranskalaisii ja lihapullii et saadaan jotain evästä :)

5.6.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Tosta kuumuudesta.. talvella voi aina laittaa lisää vaatetta jos palelee, mutta mitäs ku on kuuma ja jo valmiiks alasti, mitäs sitten otetaan pois ;)

5.6.2013
marjaana
marjaana

Huomenta :)
Ihana auringonpaiste ja taas sitä saamarin hellettä tiiossa. Voi ku sais ees pikkasen sadetta :) Heräsin ekana ja jopa ennen ku isimies tuli töistä. Se on hienoo herätä tukkoseen nenään... mie en ossaa nukkuu silmäystäkään jos miulla on nenä tukossa ja nyt on kyllä niin mahtava räkätauti ettei ihan äsken. No jos se tästä ajastaan helpottaa... :)

Tännään miulla on saksan sanari, johon ois vissiin pikkuhiljaa syytä ruveta lukemaan :D Lisäks käyvään siellä keittiökaupassa uuvella yrityksellä, eilen se äijä oli jollain kotikäynnillä ku oltiin menossa. Pittää tilata tasot keittiöön että sais nää paikat kuntoon :) Miun äiti sano tulevansa käymään ja ruoho ois leikattava ja siivottava kotia jajaja no hommaa piisaa :)

5.6.2013
riu
riu

Huomenta!

Eilinen pikainen pyrähdys Pohjanmaalle ja kahdelta oltiin kotona, onneks kuopus nukkui puoli kahdeksaan asti, niin sai itsekin hiukan nukuttua.

Tänään vois leipoa raparperipiirakan omaksi iloksi. Tampereella lämpöö 26C, eli ihan liikaa! 

Osaisko joku muuten sanoa, onko olemassa joku sääntö miten hautajaisiin pukeudutaan? Tietysti tummat vaatteet, mutta onko jotai muuta? Mietin vaan lasten vaatetusta...

5.6.2013
marjaana
marjaana

Piglet! Kiitos kysymästä meidän vauva nukkuu vielä huonommin kuin esikko aikoinaan. Korkeintaan 2h putkeen yleensä alle niin yöllä kuin päivälläkin. Esikko nukkuu 22-6 ja me ollaan neidin kanssa sen aikaa myös "nukkumassa". Yleensä äiti saa 5-6h unta kolmessa pätkässä. Mäkään en ole yhtään helle ihmisiä verottaa liikaa omia voimia kun ne on muutenkin vähissä.

Mä luulen että pojan kipu on niistä hampaista. Putket on ollut vasta 2,5kk ja jos ovat paikallaan niin tulehduksen tullessa pitäisi alkaa vuotaa. Eikä me edes olla oltu flunssa putkien viime tarkastuksen jälkeen. Pojalle on korvakipu tuttu käsite kun sitä aina saa kysellä.

5.6.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Huomenta!

Meilläkin on taas kerran valvottu ja hyvä kun silmät pysyy auki. Poika valittaa korviaan mutta siellä on putket ja mitään ei valu. Voisikohan 3v sekoittaa korvakivun ja hammaskivun. Viimeiset poskihampaat on meinaan teon alla.

Täällähän on synttärijuhla sumaa. Meillä on poitsun 3v ja miehen 34v synttärit lauantaina.

Onnea Keisarinnan esikoiselle!

Toivottavasti Majezkin päänsärky helpottaa!

Nealle hyvää loman jatkoa olen niin kade!

Pigletille jaksuja luulen todellakin tietäväni miltä susta tuntuu!

5.6.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

niin ja paljon onnea Keisarinnan pikkuiselle!!

5.6.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Huomenta! kyllä täällä hereillä ollaan jo.

heräsin jumalattomaan päänsärkyyn. ihana päivä tulossa...

mitähän sitä tänää tekis, esikolla semmonen lääkekuuri päällä ettei saa auringonvaloon mennä ollenkaan. pistää vähän haasteelliseks keksiä päivän suunnitelmia ku tuolla tuntuu joka suunnasta porottavan :/

5.6.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

hopsista :)

5.6.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...