Ahdistaa... :'(

Joku aika sitte kirjotin tuola raskaana osiossa siitä kuinka pomo on tän mun raskauden johdosta ruvennu ns.savustamaan mua irtisanoutumaan. Nyt olin 2viikkoa saikulla selkäsärkyjen takia ja sinä aikana ehtiny oleen liiton kans hyvin tekemisissä. Nyt kuitenki tänään mulle kirjotettiin lääkärin todistukseen että työkyvytön omiin työtehtäviin mutta kykenee neuvovaan työhön (oon hammashoitaja). Joten huomenna siis töihin ja saan ilmoituksen missä pomo aikoo osa-aikaistaa mut koska aikoo ilmeisesti ite lyhentää työpäiviänsä. En voi irtisanoa tietenkään itteeni koska saan karenssin, ja jos en suostu osa-aikaistamiseen saa pomo irtisanoa mut ja saan karenssin koska en oo ottanu työtä vastaan. Palkka tippuis aika reippaasti... Tää on niin ahdistavaa :'(

3.6.2013
Tumila
Tumila

Liitossa on lakimiehet myös, jotka tietää työlainsäädännön kiemurat ja soveltamisen.

 

Tsemppiä!

4.6.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Niin ja siis selän on fysioterapeutti tutkinu ja diagnosoinu "kelvottomaksi" ja nyt tosiaan yritetään saada aikaa ortopedille.

4.6.2013
Tumila
Tumila

Selkäsärky on alkanu jo marraskuussa ja on siis työperäinen meijän työergonomian takia. Neuvolassa oon kertonu kaikki työstä et ne tietää hyvin mun asiat sielä. Tänään olin tosiaan töissä, pomo oli oikein hyvällä tuulella, varmaan ekaa kertaa helmikuun jälkeen ;) Opastin ja neuvoin tämän viikon tuuraajaani mikä oli kyllä ihan kivaa hommaa eikä rasittanut selkää. Varauskirjasta huomasin että työviikko oli JO lyhennetty ja pomo ilmoitti että koskee tietenki myös mua ja tästä nyt sitten oon ollut taas liittoon yhteydessä että voiko muka ilman varotusaikaa noin vaan lyhentää, mun tietääkseni ei vaan siinä pitäs olla sama aika kun irtisanomisissa. No saa nähdä mitä liitto vastaa...

4.6.2013
Tumila
Tumila

Soitapa neuvolaan ja pyydä saikkua liitoskipujen JA selän vuoksi. Jospa ne kuitenkin päästäis sut pälkähästä... Yrittänyttä ei laiteta jne.

Koska noi liitoskivut ei ole työperäisiä!

4.6.2013
misukka
misukka

19+6. 15työpäivää kesälomaan, kuulostaa siltä et eihän se oo mitään ja menee vaikka päällä seisten mut tiedän et se tulee olemaan yhtä helvettiä :(

4.6.2013
Tumila
Tumila

Neuvolassa oon asiasta ja pomosta kertonu ja itkeny ja sieltä ekan viikon sainki saikkua mut sit ne sanoi et koska on työstä johtuvaa pitää hakea työterveydestä loput saikut. Liitoskivuistakin sain yhen päivän saikkua, ihan kun ne nyt olis heti pois menos... Yltyy vaan yltymistään. 17.6 seuraava neukku ja päätin kyl siel taas puhuu asiasta.

3.6.2013
Tumila
Tumila

Mitä jos soittasit neuvolaan ja yrittäsit sitä kautta saaha saikkua?

3.6.2013
miima_
miima_

Joo ja selästä edelleen hain. Selkä vaivat alkoi jo syksyllä mutta oon ns.kituuttanu itteeni tuola töis et hammasta purren oon ollu, nyt vaan särky pahentunu niin et oikee käsi jo puutuu.

3.6.2013
Tumila
Tumila

Työterveyslääkärillä olin ja ne yrittää saada mulle aikaa ortopedille mahdollisimman pian. Neuvovana työnä ne piti sitä et mulle tulee sijainen ja oon ns.takapassarina, tosin tää sijainen jota ilmeisesti neuvon on ollu sielä jo pari viikkoo töis... Tää on niin helkkarin sekava tilanne tuola töis. Sanoin lääkäris etten saa ees nukuttua kunnolla ku kokoajan pääs pyörii vaan työasiat ja ahdistaa et pitää sen pässinkiveksiä kans töitä tehdä mut ei ne oikeen välittäny siitä. Lääkäri lupas kuitenki lähipäivinä soittaa ja kysellä et miten on menny yms.

3.6.2013
Tumila
Tumila

Liitto sanoi et pysy saikulla mut minkäs teet jos ei lääkäri kirjota :( Mitään ylimääräsiä menoja meillä ei onnex oo. Ahdistaa vaan mennä taas sinne kun tietää mitä on vastassa.

3.6.2013
Tumila
Tumila
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...