Sunnuntai-illan lörpänderiä

Jokos porukka on tullut sisätiloihin ulkoilemasta vai vieläkö aurinko kutittelee olkapäitä? Itsellä pieni paussi ulkoilusta. Sai nuo olkapäät jo jonkinmoisen annostuksen aurinkoa. Mut ku heti laitto rasvaa ihoon ni rauhottu punotus. Tänään on oltu likimain koko päivä ulkona. Naapurin 5v poika oli täällä 4 tuntia leikkimässä esikon kanssa. Minä oon aamulla siirrelly kasan paprikan taimia omiin yksiöihinsä, jospa ne tosta ehtis vielä kasvaa. Pidetään peukkuja. Mies teki mulle taas yhen mansikkapenkin ni pääsin istuttaa ananasmansikat paikoilleen, vasta 2 vai 3 viikkoa ne on vartonu paikkaa :D Mut nyt saavat rauhassa rönsyillä. Ja kasvihuone on siivottu. Uskomatonta miten paljon tuommonen pieni asia vaikuttaa kasvihuoneen tilavuuteen. Pitäny siivota se jo viime syksystä lähtien mut mua ketutti liikaa kerätä muovin palasia pitkin kasvihuonetta ku isäntä sillon syksyllä kaato sen männyn tuon kasvihuoneen päälle. Nyt sit jakso vihdoin noukkia romut kasaan. Täytyy tässä kesän aikana vaan vaihtaa noi pehmeet muovikatteet polykarbonaatiksi ni kestää sit vaikka kaataa lisääkin puita päälle.

2.6.2013
misukka
misukka

riu sillä on chronin tauti ja se on sillä tosi aggressiivinen. ollu oikeastaan koko ajan. se on sairastanut sitä 16vuotta ja leikattu 3 kertaa. voi olla että taas olis leikkaus tulossa.. lääkkeet kun ei tunnu auttavan ja niitä se syö niin et yhen kerran lääkkeet vie dosetista 2 lokeroa.. :( mut hyvin se sen tautinsa kanssa on jaksanut taistella. Välillä tulee sit näitä masennus kausia kun ei oikein mikään auta. poika saa sen onneksi paremmalle tuulelle sina mut ei se uskalla sen kanssa yksin jäädä. kivut jos ylläättää kovina niin sit kun ei mitään pysty tekemään. ei nostaa poikaa lattialta yms. mut sen ties etukäteen jo et lapsi tulee olemaan mun kanssa koko ajan ni siihen jotenki osas valmistautua. meil on onneksi hyvä tukiverkosto

3.6.2013
teeko
teeko

Eipä tämä suostunu eilen mun tekstiäni päivittämään tänne.

riu: mulla on kasvihuoneessa nyt tomaattia (ihan perinteistä ja sit joku ananastomaatti tai mikä lie se oli, keltainen), kurkkua, paprikat, stevia, ja munakoisoa olisi tarkoitus myös laittaa.

3.6.2013
misukka
misukka

Jii opintopisteet silmissä vilkkuen mie niitä kuskaan, kuitenkii ehkä ne helpoimmat opintopisteet mitä on :D Siis oon kansainvälinen tutor, mikä ois tosi jees, jollei nyt ois oikeesti sattunut vähän paska rako. Mutta oon mie niin kiltti että en sitä niille näytä, eihän se niitten vika oo :)

Teeko saako udella että mikä sillä siun miehellä on?

2.6.2013
riu
riu

meillä on ollu aikamoinen viikonloppu. eilen olin poitun kans kaksin käymässä yksissä ylppäreissä kun Ukolla oli vähän kipuileva päivä ja tänöän oltiin hellettä karussa anopilla, niillä kun on aina niin ihanan kylmä (poitsukin nukku parin tunnin pöikyt sisällä mitä ei koskaan tee..) sit kävin viel pojan ja Appiukon n kans kattoo vanhainkodilla pojsn isomummoo.. Ihan kuolleita ollaan oltu koko poppoo. Vähän tuo miehen sairaus rasittaa taas kun kipuja tuo mut kokonaisuudessaan ihan hauska viikon loppu! :) mäkin aion vielä joskus sen kasvihuoneen hankkia. .

2.6.2013
teeko
teeko

Iltaa :)

Meillä mennään saunaan ihan näillä näppäimillä, vuorokausirytmmi saatiin sotkettuu aika hiton noppeesti :D Äsken kävin vastassa yhtä vaihtaria, se oli tosi kivan olonen irkku-tyttö. Huomenna sitten taas laatuaikaa niitten kaa... voi jee. Pitäs tehä ruotsin ja saksan juttuja, mutta josko sitte vähän tuonnempana :D Koti ku kaatopaikka, nurmikko kesken leikkaamisen ja pyykkivuori valtava, mutta silti on ihan loma-olo eikä ne stressaa minnuu vähääkään. Ihanaa :D

Sralla et sitte parempaa keliä löytäny noille ajeluille??? :D No mutta oli varmasti kiva saaha poika taas takasi :)

Misukka siun päivä kuulostaa kivalta. Ja toimeliaalta :D Mitä kaikkee siulla siellä kasvihuoneessa oikein kasvaa?

Maaliskuu, siekii oot ollu aika mahottoman reippaana. Miten sie oot kerennykkii vaikka mitä? :D Meillä meni taas koko päivä ihan hyväntekeväsiyyteen X) No ostettiin sentään kaupasta ruokaa parille päivää, huomenna taaaas grillataan, ylihuomenna jos mentäs sitten taas miun äitin luo tekemään ruokaa. Onneks äiti antaa lainata hellaansa :)

2.6.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...