Erikoisen värinen vuoto

Nyt siis kaipaisin vähän neuvoa tähän vuotoasiaan, eli mulla on viikot nyt 39+3 ja oon alkanu pitää sellasta ohutta valkoista sidettä alushousuissa. Eilen illalla sitten vaihdoin ja siteeseen oli vuotanut jotain punertavanruskeaa muttei kovin paljon. Äidiltä kysyin ja sanoi että voi olla limatulpan irtoamisesta johtuvaa vuotoa. Kellään kokemusta?

2.6.2013
Noorasd
Noorasd

Niistä supistuksista että on tainnu vähän pahentua päiväsaikaan että jotenki tää vuoto taitaa ny liittyy siihen :) Ei täs nyt sit kai kovin kauaa enää mee :) Toivotaa ainaski näi ;)

2.6.2013
Noorasd
Noorasd

Joo no mä luulen että nyt on alkanu hajoamaa tuo tulppa ja alkanu irtoamaan kun tulee nytten jo sellaisia vaaleita punapilkullisia könttejä ;o :D Mut kattoopi nytten seuraavan kerran neuvolaan tiistaina mut voi olla ettei kerkee (mikä olis aina vaa parempi ettei tarviis odotella ennee) nii siellä mahdollisesti sit lisäinfoa :)

2.6.2013
Noorasd
Noorasd

itsellänikin tuli muutaman hassun kerran rv36 jälkeen juurikin samanlaista punaruskeaa valkovuodon mukana ja myöskin oletin sen olevan limtulpan alkua, että mielestäni ihan hyvin voi olla limatulppaa ja vaikkei olisikaan, niin tuskin on mitään vaarallista ja ainahan sä voit soittaa synnärille ja kysästä niiden mielipidettä asiaan :)

p.s. mä synnytin samana rv:nä ku sulla on nyt menossa, ja limatulppa lähti kokonaisuudessaan salin vessassa :D (sitä ei voi olla erottamatta ;))

2.6.2013
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...