Korvikevauvan "eväät" matkalle

Itselläni on 4kk ikäinen vauva, joka tällä hetkellä syö äidinmaitokorviketta ja lisäksi on nyt aloitettu kiinteät ruuat. Aiemmin stressasin hirveästi siitä, miten syöttää vauva esimerkiksi kaupungilla ollessa; mikroa kun ei ole aina saatavilla ja nälkä saattaa pienelle iskeä ihan yllättäen.      Ratkaisuna tähän ongelmaan on termospullo! Ihan mahtava ratkaisu. Kotona lämmitän mikrossa korviketta ja kaadan termariin. Sieltä sen voi sitten kaataa tuttipulloon vaikka keskellä kaupunkia ja ruoka on heti valmiina, ilman mikroa eikä vauvan tarvitse huutaa nälkäänsä. Termospullosta on tullut ihan korvaamaton apu meidän kaupunkireissuille. Nyt kun kiinteät on aloitettu, ne helpottavat vähän eikä tuttipulloa tarvitse antaa kahden tunnin välein. Lisäksi meidän termospullo on ihanan vaaleanpunainen, joten sitä kantaa mielellään mukana hoitolaukussa.

1.6.2013
Mirkasulkunen
Mirkasulkunen

ja jos ei halua noita jauheita käyttää niin laittaa sinne termariin kiehuvan kuumaa vettä ja ottaa jonkun astian mukaan mihin sitä vettä kaataa ja tuttipullo sinne hetkeks niin lämpii nopeesti, meillä on ihan vauvasta asti annettu huoneenlämpöstä korviketta kun ei oo avattu pakkaus ollu ja sit jääkaapista niin lämmitetty mut ei mitenkään yli lämpimäks, monesti korvikevauvoille lämmitetään enemmän sitä maitoo mitä tissimaito on. Joskus kun pumppaan tissimaitoa niin se odottaa vajaa puolituntia huoneenlämmössä niin ei sekään enää kovin lämpöstä oo, kun määrä on joku desi.

1.6.2013
Lintu4
Lintu4

juu ei munkaan mielestä saa säilyttää tuntia kauempaa, tosin neuvolassa sanottiin että ei haittaa vaikka vähän tunnin jälkeenkin vielä antaisi, mutta en kyllä useempaa tuntia muhinutta lähtisi vauvalle antamaan ;)

ja mä ainakin oon antanu jostain 3kk iästä maidon huoneen lämpösenä, ja tietty jääkaapissa olleen oon lämmittäny, eikä tolle mitään vaivoja oo tullu :)

1.6.2013
odottaja89
odottaja89
Toiveena raskaus

Ei ei ei! Anelmo on oikeassa. Korviketta ei saa säilöä lämpöisenä itse en laittaisi termariin edes tavallista maitoa.

1.6.2013
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...