perjantai-iltaa :)

Joo.

31.5.2013
riu
riu

paranemisia vielä riulle!! katotaas miten meillö menee nyt kuumilla ilmoilla yöt kun poika hikoilee niin paljo muutenki

31.5.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

kotona ollaan. pistin poitsun ottaa ilmakylpyjä ulos kun vihdoin on ollu täälki kesäpäivä :) ei tuo ukkokaan nyt ihan heti oke eroamassa. haluaa vielä koittaa. :) se voi olla myös tuon tapa sanoa et tosiaan haluaa pysyä yhes. oli kyllä mummoleen vanhainkodilla siitä puhunutja ne oli miettiny tätä talojuttua et ei kai se oo 100 varmasti jäämässäkään tuo mies.. vähän tulee ny turhaa ressiä vaikka paremmalta jo näyttää. .

31.5.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Paranemisia Riu! Kesällä ei tosiaankaan oo kiva olla kipee. Mua vaivaa vaa tää perhanan allergia, koko aina nenää kutittaa ja niiskuttaa :D

Mä kävin siellä postissa hakemassa viimein sen paketin :P kamalien mutkien kautta vaatteet on perillä :D ei herranjestas, kolmas kerta sen toden sano. Huomenna mennää mun serkun ylppäreihin, mies jää kotia siivoomaan :P kiva matkustaa Tampereelle jos on yhtää näin kuuma ku nyt! Kuopus on koko aika vaa pelkästää vaippasillaan ollu ku on niin kamala hikoomaan ettei tosikaa. Paitsi ulkona tietenki vaikka ois tarennu ihan helposti.

31.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

tsiisus että soijaa pukkaa, ei helkatti toivottavasti on viimenen kerta ikinä ku oon kesällää kippee!

Missäs kaikki on, onko ihmiset ulkohommissa ku on hieno keli?

31.5.2013
riu
riu

miulla ku on ollu paras viikko ikinä, niin nyt tähän huipuks vielä mie oon kippee. Mahtavaa. Nenä ihan tukossa ja kuumetta, otin särkylääkkeen ja nyt on laskusuunnassa hikoilusta päätellen. Että sellasta pientä kivaa. Mutta en aio valittaa enempää :)

Täällä oli taas tosi nätti ja aurinkoinen päivä, ihan täysi kesä. Jossain päin maata kuulemma ukkostaa nyt,, ja siitä mie oon vähän kade :) Miusta on ihanaa kun nyt alkaa parin viikon loma lasten kaa, aion nukkua joka aamu niin pitkään ku vaam mahollista :D Tännää lapset käy myös tosi aikasin nukkumaan koska mie en jaksa niitä hoitaa, mutta huomenna sitten kukutaan ja siirretään lomarytmi päälle ihan tosissaan :D

Mitäs mammojen elämään kuuluu? Kertokaa pliis mukavia uutisia teijän elämistä, ois kiva ees lukkee sellasista X)

31.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...