Kyllä pelottaa,mutta posiitivisellä mielellä eteenpäin.

Näillä viikoilla se edellinen tyyppi meni kesken koska 10+1 se kaavittiin ulos,tämä raskaus on nyt jo päässyt tälle 9+0 viikoille ja tottakai koko ajan pien pelko persiissä entä jos. Mun neukku täti kyl lohdutti et periaatteessa se ei voi tulla mutta eihän sitä koskaan tiedä pelästyn vähästäkin epämääräistä  vuotoa tai kipua. Toivotaan että tämä kestää ja se lohdutti et mulla on mahd mennä pelkopolille juttelemaan näistä mun peloistani eli niiden takia ei tarvitse olla yksin. Yritän ottaa rennosti mutta välillä se on vaikeaa haluan ajatella että kaikki menee hyvin. Nyt toivon että se ultra kutsu tulisi mahd pian pääsisin sinne ja saisin oikeesti tietää onko siel elämää ja muutenkin tossa viikolla kymmenen on ohjelmaa mm sokerirasitustesti(ällöö) Labroja(ihan ok) ja sit se ultra(viikolla 10-13) jee jee.. Onneski ei oo pahoinvointia joten luulen mä et mää selviin siitä sokerirasitustestistä,hrr... Katsotaan miten duuni natsaa,pitää sopia työnantajan kanssa ellei työvuorot mee yksiin,tosin se sokerirasitus täytyy  tehdä koska tota bmi:tä on niin-in ja mulla olin ensi viikolla personal trainerin kanssa  treffit jospa tässä pääsisi kuntoon et jaksais tään raskauden jos se nyt kestää. Se olisi mun lähdettävä töihin,joten oikein mukavaa päivää.

31.5.2013
Surunauha
Surunauha

Kiitos onnea tarvitaan :)

2.6.2013
Surunauha
Surunauha

Hieno juttu, että vuoto on nyt loppunut! Tsemppiä ja siunausta sinulle.

2.6.2013
odottaja
odottaja

joo mie meinasin soitella varuiks neukkuun viel ensi viikolla voisko tää olla joku tulehdus mutta kuitenkin tossa viikon parin päästä pitäisi mennä niihin sokerirasituksiin jne,jos tästä selviän kunnialla ja ehjänä niin hakeudun sinne pelkopolille,huh

2.6.2013
Surunauha
Surunauha

Noh mä alan nyt olee niillä viikoilla mun aikaisempi keskenmeno tapahtui viikolla 7 ja se sit tyhjennettiin viikolla 10+1. Tässä raskaudessa mulla on raskausviikkoja 9+3 ja ei ole ollut mitään ylim kipuja kuns se yhen kerran joka neukun mukaan viittaa kohdun laajentumiseen,kyl mä uskon että kaikki on kunnossa,koska tää niin erilaista kun keskenmenon aikoihin. Oon vaan sellainen stressaaja että stressaan kaikesta,mutta mä uskon että kaikki on hyvin ja pianhanse ultrakin jo häämöttää silloin se varmistuu sykkikkö sydän ellei sitä ennen ala kauheeta verta ja kipua,kyl mä tiedän miltä se km tuntuu ja tää ei ole olleenkaan samanlaista.

2.6.2013
Surunauha
Surunauha

Noh nyt ei oo enää mitään eli taisi mennä ohi eikä mulla kipujakaan ole,ja ei sitä verta tullutkaan ainoastaan sitä valkovuotoa missä ruskeeta jota tullut muutaman pvän pikku määrä,mutta en mä nyt vielä huolestu,koska tiedän ihmisiä joilla saattaa tulla ja silti kaikki kunnossa. Mä uskon että se on vaan joku juttu kun paikat ns herkät ja kuivat sekin voi auttaa,huon runsaasti vettä näin kesällä ettei elimistö kuivu. Tottakai hakeudun lääkäriin jos näyttää siltä.

2.6.2013
Surunauha
Surunauha

Toivotaan nyt et olis väärä hälytys. Mut siis onko sulla pissassa verta? Ei kuulosta hyvältä. On kyllä veri ihan väärässä paikassa! Ja viittais ihan johonki muuhun ku keskenmenoon. Ettei sulla olis pissatulehdus joka nyt kovaa vauhtia menossa munuaisiin.

Mä lähtisin kyl päivystykseen jos pissassa tulee verta!

1.6.2013
misukka
misukka

Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin!

1.6.2013
odottaja
odottaja

Voi voi nyt alkoi tihuttelee sit virsaankin verta joten voiko tää olla keskenmeno,ei kai taas?! mä oon hajalla jos tää nyt on.. kai se on vissiin mentävä lekuriin jos vuoto yltyy,just otin kipulääkettä jos tää nyt valahtaakin.. :(

1.6.2013
Surunauha
Surunauha

Jos tästä nyt selviin sinne ultraan ja saan sitten vastauksen niin mä pyydän lähetteen sinne pelkopolille joo ei tästä tuu min kun revin hiukseni päästä toisaalta monillahan on esiintynyt tälläistä tuhrua,mutta silti raskaus mennyt hyvin,huoh..

1.6.2013
Surunauha
Surunauha

Pelkään vaan pahinta jos kesken menee,kun tulee jtn outoa tíhrua ruskeeta valkovuotoa kuitenkaan virtsassa ei näy verta eikä nyt niin hirveets kipuja,mitä nyt vähän jomottaa,en mä tiedä miksi tää raskaus pelottaa,oon aika stressaantunut.. johtuu siitä keskenmenosta mitä koin.. en tiedä en.. ensi viikolla jos tää jatkuu soitellaan maanantaina neukkutätsylle kysyäkseni voisko päästä jonnekin tutlkimukseen vai mitä tehdään..

1.6.2013
Surunauha
Surunauha

Voi nemo. Mä osaan jotenkin niin samaistua tuohon tilanteeseen. Ite sain keskenmenon -09 ja sen jälkeen ei lasta sitten enää yritettykään. Nyt sitten tämän kans yriteltiin ja odoteltiin pitempikin aika ja sitten ku se plussa tuli nii pelko on ollu persuksissa siitä asti. Kerra ollaan päivystyksessä käyty ku tuli aivan älyttömät menkkamaiset kivut, eikä pystyny ku kippurassa makaamaan, lisäksi liikkeet oli vähissä (tai en vain tajunnu niitä kipujen keskellä).
Nyt toki jo viikkoja 24+1 nii alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja kun liikkeet tuntuu jo aikasta hyvin nii suurin huoli on kadonnu + se kun aletaan olla jo sen verra pitkällä, et jos pieni päättääkin tulla ulos nii sillä on jo mahollisuus selvitä.

1.6.2013
miima_
miima_

Joo aika hassua jos toivekkaina ollaan niin mun kaveri on kans paksuna ja sillä la on 22.12.2013 ja mun la 4.1.2014 Heh,ja meidän lapsilla on vaan kaksi viikkoa ikäeroa ja nyt taas tulee melkein sama aika ottaen huomioon jos mun raskaus kestää sinne saakka.

31.5.2013
Surunauha
Surunauha

Juu kyllä pelottaa varsinkin kun kaksi päivää tullut rusehtavaa valkovuotoa,mutta neukkuli käski vaan seurata,mut silleen kuitenkin pikkuinen paniikki perseessä,entä jos.. pitää vaan toivoa että kaikki hyvin on täällä,tulis jo tieto ekasta ultrasta,kaikki vaan pelottaa se jos siel ultrassa ei näy mitään,ei hitsi jos tää raskaus menee niinkuin hyvin niin kyllä hakeudun sinne pelkopolille jos selviin tästä alkuraskaudesta.

31.5.2013
Surunauha
Surunauha

Voin uskoo että pelottaa ja epäilyttää pienikin oire väärään suuntaan. Koeta nyt kuitenkin jaksaa uskoa siihen että kaikki menee hyvin. *peukuttaa*

Kauheen aikasi sulla eka sokerirasitus. Puistataa kyllä ajatuskin.. yäk.

31.5.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...