Ideoita piknikille

Mä oon jo pitkän aikaa haaveillu et lähettäis piknikille joen rannalle, missä mies voi samalla vähä kalastella ja sitten ois jotain kivaa pientä evästä mukana, mutta mitä. Perus voileivät ei oikein nappaa, mut jotain kolmioleipiä vois olla jossa jotain täytettä (itsetehtynä, ettei mitään kaupan valmis leipiä). Oon yrittäny netistäkin vähä kattella ja etsiskellä ohjeita mut ei oo oikee osunu kohillee mitää mielekästä. Lisäksi sitten et syötävä on suht siistiä (eli ei mitään kanankoipia yms). Hedelmiä oon kans miettiny ja niitä aatellu ottaakin, mut jotain täyttävänpää siihen kaveriksi. Jälkkäriksi mansikat on ehottomia :P Ne kruunaa koko piknikin :D

29.5.2013
miima_
miima_

Meil on monesti patonkia ja sit niitä maustettuja levitteitä! Tosi hyviä!!:) repse pala parongista kaapase onko se nut tuorejuusto vai mitä nii päälle.. Namm!

30.5.2013
 Lotsku
Lotsku
3-year-old toddler

mie oon laittanu kolmioleipiin salaattia, juustoa, kinkkua ja italiansalaattia :)

29.5.2013
riu
riu

Hei kiitos mahtavista ideoista kaikille tasapuolisesti :D
Oisko muute kellää paria vinkkiä noitten kolmioleipien täytteeksi?

29.5.2013
miima_
miima_

hmm. meil oli vappupiknikillä salaattia, patonkia ja tuorejuustoo, ruissipsejä, croissantteja, lihapullia, fanipaloja ja vaahtokarkkeja. mansikoita ei sillon vielä ollu. sit tietty tuoremehua, kivennäisvettä ja kahvia.

29.5.2013
Mummy83
Mummy83

meilä oli vasta semmonen extempore piknikki ja ostettiin kaupasta ja mentiin suoraan leikkipuistoon niitten kaa :D Ostettiin kylmästä appelsiinimehua niin säily ostokset viileempäänä, vaaleeta leipää, sulatejuustosiivuja, kinkkua, kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä ja suklaakeksejä. Kaupan vessassa kävin pesemässä nuo tomaatit ja rypäleet :D Myö tehään useinkin tämänkaltasia tempauksia, ja ollaan havaittu tuon tapaset eväät semmosiks jotka sietää vähän sitä lämpöökin :)

Yks vinkki siististi syömiseen ylipäätään on suodatinpussit, etenkii lasten kaa. Kotonakin jos syyvään vaikka sloppy joet niin mie laitan ne lapsille suodatinpusseihin niin ei valu pitkin ja poikin :)

29.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...