Odottajia Pohjois-Karjalasta?

Hei! Olen itse esikoistani odottava mamma ja olen valitettavasti ystäväpiirini ensimmäinen raskautuja. Olisinkin kysellyt että onko täällä Pohjois-Karjalasta odottajia jotka olisivat kiinnostuneita tutustumaan ihan internetin ulkopuolellakin?

29.5.2013
Jematani
Jematani

Hei!

On taas pari viikkoa mennyt arvelin kysellä että mitenkäs on mennyt? Meillä ihan kivasti, kuumuus kadotti nilkat mut nyt viileemmät ilmat toi ne takas :) Tosin painoakin on jostain syystä lähtenyt nyt kun ilmat viileni. Liekkö sit ollu niin paljon turvotusta kuumilla keleillä että painoakin oli "ylimäärästä". Ma olis meillä neuvola pitkästä aikaa ja kohta pian lääkäri. :) Vähän jänskättää että tuleeko sanomista kun on paino tippunut... :/

12.6.2013
Jematani
Jematani

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

31.5.2013
Jematani
Jematani

eppus: ikävää että teillä kävi niin, toivottavasti tämän toisen kanssa menisi paremmin. :)

Mulla on ollu kyllä tähän mennessä helppo raskaus, ei paljoakaan "vaivoja". Välillä heikottaa, mutta en aina muista syödä oikein... Itselle tämä on ensimmäinen raskaus mutta perheeseen kuuluu 2 kouluikäistä lasta. Lapset onneksi ottaneet uutiset uuden sisaruksen tulosta ilolla vastaan :) Rakenne ultrassakin jo käyty, mut ei kysytty sukupuolta. Hyvin kasvaa pikkusen yläkanttiin vauva. Tiedättekö te kumpi on tulossa?

31.5.2013
Jematani
Jematani

Mukava kuulla etten ole "ainoa". :) Miten teillä on mennyt odotusaika? Ootteko paljon jo kerinneet hankkia kaikkea uutta?

30.5.2013
Jematani
Jematani

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

30.5.2013
Jematani
Jematani
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...