Ei rikkoutunutta ihoa.

Mulla ollut molempien lapsien kanssa tapana käyttää talkkia kaulassa,kainaloissa ja vaippa alueelle(taipeisiin ja jos poika niin kiveksien alle) tämän teen joka aamu ja iltapesun jälkeen ja on toiminut erittäin hyvin =) ei kertaakaan kaula,kainalot tai vaippa alue punoittanut/ollut rikki!

29.5.2013
Shamyra
Shamyra

Meillä pojat olleet vauvana melkoisia michelinukkoja ja talkkiakin kokeiltu mut minkäs teet kun kaula on niin poimuilla että talkkikin menee rullalle ja aiheuttaa ihon rikkoontumista.

Meillä ei siis toiminut mutta hyvä jos joku on löytänyt avun talkilla.

30.5.2013
misukka
misukka

Jenkku92 On varmaan taas sairaala/neuvola kohtasia nää ohjeistukset me saatiin teholta vuonna 2011 vinkkinä tää talkilla läträäminen ja on kyllä ollut kullan arvoinen vinkki. Nyt tämän 3kk kanssa saatiin erityisesti kehuja ensimmäisessä neuvola lääkärin tarkastuksessa siintä,että nimenomaan tuolla talkilla ehkäisee jo mahdollisïa punoitusta/rikkoutunutta ihoa..kummallakaan en ole sinkkiä käyttänyt juuri ollenkaa ja totta tuokin,että perunajauho käy myös talkista,kokeiltu on ;)

30.5.2013
Shamyra
Shamyra

Meillä ollu niin hyvä iho ettei kertaakaan oo ollu mitään. . kunnes. ... Eilen aamulla oli yövaippa Hautonut pepun rikki :( eikä ollu kakat housussa nukkunu. nyt sinkkirasvaa et paranee ja talkkia pitämään iho kuivana ettei menis uudestaan. Harsot kun ei oikein pidä meidän poitsun pissoja oikein muuten laittaisin yös harson.. :(

29.5.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...