Huomenia! :)

Siis miten ei ollu aamuketjua?

28.5.2013
riu
riu

Tällä hetkellä kaikki vähän kelluu. Omistajan poika, joka siis hanskas tätä juttua aiemmin, kuoli tossa loppuvuodesta joten kaikki on vielä ihan sekaisin. Juttuja rakennetaan nyt uudestaan. Ja haetaan toimintatapoja uusiksi samalla kun yritetään lisätä kalliiden laitteiden hyötykäyttöastetta johon tää suunnitteluohjelmistokin siis liittyy.

Mä olen nyt työkkärin FEC-koulutuksessa täällä eli onko se sitten koulutustuki mitä mun pitäisi saada tältä 6kk ajalta.

28.5.2013
misukka
misukka

Ja siis mielenkiintosta on ollu.

Tällänen vastaava homma sopisi mulle ihan loistavasti palkkatyönäkin :)

28.5.2013
misukka
misukka

No ei ole paha rasti tälläiselle ongelmanratkaisuhenkiselle tyypille joka tykkää luoda asioita tyhjästä.

Mä oon aina ollu vähän sen henkinen et kerro mulle pitää tarvitaan ni mä kyllä kerron miten se tehdään ja toteutankin vaikka.

28.5.2013
misukka
misukka

On mulla sellainenkin :) Ja ihan kohtuullisen täydellinen.

Tämä nykyinen työ on vasta nimenä mutta lisäilen siihenkin juttuja kunhan vähän työnkuva selviää.

Ja mulla on nyt suurin hidaste sen täydennyksessä ollut oikean englannin kielisen sanan löytäminen :D Eli mun yhtenä tehtävänäni on ottaa tietty suunnitteluohjelmisto käyttöön tässä yrityksessä ja luoda perusteet ja työtavat kyseisen ohjelman käytölle. Lisäksi luoda ikään kuin materiaalipankki peruspalikoista joita eniten kokoonpanoissa käytetään. Eli luoda koko se pohja jotta tätä ohjelmaa olisi mahdollisimman helppo käyttää ja sen saisi monipuolisesti hyötykäyttöön.

Aika vaatimatonta vai mitä? Ja mä olen se joka tätä ohjelmaa parhaiten osaa käyttää. Mua on koulutettu huikeat 7 päivää :-O

Ja siis suurin jarru on löytää oikea muoto tuolle ohjelmiston käyttöönotolle. Mies on luvannu mulle sen katsoa ja tarkistaa mut ei se koskaan muista. :/

28.5.2013
misukka
misukka

Manpoweria lukuunottamatta kaikissa on mun cv ja muutamassa muussakin paikassa.

Mut minkäs tekee ku alan meininki on se, että puolet poistaa ja toinen puoli palkkaa niitä hyviä tyyppejä. Ei mahdu tällänen pari vuotta sitten valmistunut hoitovapailta palaileva kuvioihin.

Siksi mä olen nyt täällä harjoittelemassa ja ikäänkuin alanvaihtajana hakemassa tuulta purjeisiin. Tai ainakin tätä suunnitteluohjelmaa kovatsi opiskelemassa.

28.5.2013
misukka
misukka

Jiillä kovaa vetoa :)

Vähän käy kateeksi kun ite tässä yrittää epätoivon vimmalla löytäää paikkaa jossa maksaisivat ees palkkaa.

28.5.2013
misukka
misukka

Eilisistä kevätjuhlista toipuneena täällä koitan saada jotain aikaseksi... Käytiin likan kans kaupasta hakemas hiivaa niin saan huomenna aamusta alottaa pullien leipomisen. 

Tämä sohvaperuna on ottanu itteensä niskasta kii; kävin lauantaina 12km lenkillä ja sunnuntaina 8km :) Tänään taas mentävä, ihanaa kun pääsee ihan yksin aivojaan tuulettamaan ;)

28.5.2013
marjaana
marjaana

Mie vejän lonkkaa tänään, taas kunnon työputki takana... Aamusta vähä huilaan ja sitte pakkaan taas lisää. Laatikoita pitäis hakee, kauheesti tavaraa... Ihanan rauhallista kissatki nukkuu ku yön taas rallia vetivät ja masut on täynnä. Kahvia ja lepiä kunnes taas alkaa pakkaaminen kiinnostaa.

28.5.2013
Markka
Markka

Eiku Jii päivitteli et kuinka hän taas pääty työhaastatteluun. Koitan tsempata et menee vaan eikä mieti liikaa :D

28.5.2013
misukka
misukka

En viiti tonne illan ketjuun enää kirjotella joten J. Anna palaa vaan! Siinähän sitä on uusia mahdollisuuksia ja usia näkymiä jos työpaikkaa vaihdat. Kuka tietää mihin vielä päädyt vaikka aloittaisitki uudessa paikassa samalla nimikkeellä. Hommathan voi kuitenki olla ihan erilaisia.

Kuulostaa tosi hienolta et sinuu tuolleen headhuntataan :) Mahdat olla hyvä työssäsi kun noin arvostetaan.

28.5.2013
misukka
misukka

Huomenta

Eihän sitä ny vielö ole kukaan ehtiny. Mä aloittelin työpäivän soittamalla Nordeaan. Nähtävästi konttuuri aukeaa kymmeneltä joten eipä muuta kuin yrittää muistaa kympin hujakoilla soitella uudestaan.

En jaksanu eilen kaupoille lähteä ni täytyy käydä tänään töitten jälkeen.

Ja juu. Eilen päivittelit et joko mie oon kuukauden ollu ni  huomenna olis "merkkipäivä" :D eli 29.4 alotin.

28.5.2013
misukka
misukka

Meillä on taas pojat jo maailmalla ja tytön koulutaksi tulee hetkenä minä hyvänsä. Isimies nukkuu, naapuri huudattaa painepesuria ja miun pitäs kirjottaa esseetä. Jaksaa, jaksaa :D Illalla miun sisko tullee meille, se lupas olla lapsenvahtina ku mie meen taas yhtä vaihtaria vastaan :)

Mitäs suunnitelmia mammoilla on? :)

28.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...