Alaselkä- ja reisikivut...

Niin, mikähän on nyt sitten homman nimi, yhdeksältä aloin nukkumaan ja tunnin välein heränny, tosin uusikin paikka sen voi tehdä (mikä on mulle uutta kun osaan nukkua joka paikassa) ja nyt kun heräsin about vartti sitten niin ei eka tuntunu missää mut nyt alko ilkeen tuntuset kivut, ihan kuin menkkakipuja :( Onks tää nyt joku merkki siitä et synnytys lähestyy?

28.5.2013
Noorasd
Noorasd

Jos liike aiheuttaa suppareita ni kevyttä liikettä vaan. Ja muistat sit samalla ottaa rennosti ja hemmotella ittees. Itehän sie parhaiten tiiät ku kroppaas kuuntelet, että mikä on parasta.

Lupaavalta kuulostaa kyllä :)

28.5.2013
misukka
misukka

Noh itellä on rv jo 38+5 että ei tarviis oottaa enää hetkeekää :) Neuvolassa kyllä sanottiin että saattas olla synnytys todella lähellä että nyt vaa sit ootellaa ja katotaa :) Kävelymatka tosin tuskastutti ja supparit alko koveneen :p kävin sit tossa vielä lenkillä et jos nyt kunnolla vaa alkais nii jes :D

28.5.2013
Noorasd
Noorasd

Mulla on ollu viimeset 3vk menkkamainen tunne, alaselkä kipee, tänää pamahti lopulliesti tuo selkä :/ paineentuntua alhaalla, mut tääl mä vaa venailen et alkais supparit tai tulis lapsi vedet :D stemppii sulle! Toivotaa et kuullaa koht vauva uutisii sulta! Mä joudun hetken odottaa viel rv 35+2:)

28.5.2013
Suuuuvi
Suuuuvi

Hyvä että pääset neuvolaan kyselemään heti tuoreeltaan. :)

Luultavasti pikkuinen siellä työntelee itteensä kohdunsuuta vasten, ni paikat antaa pikkuhiljaa periksi. Se voi tuntua hiukka tai vähän enempikin epämiellyttävältä.

28.5.2013
misukka
misukka

Pitääpä seurailla, nyt aamusta vaan alkanut epämiellyttävät tuntemukset reisissä :s Mut neuvola ois tänää nii sieltä saa sit apuja :)

28.5.2013
Noorasd
Noorasd

Ja jos nuo tuosta säännöllistyy ni muista antaa kivun viedä. Koeta rentoutua ja hengittele rauhallisesti. Älä taistele kipua vastaan koska sillä on vain ja ainoastaan yksi tarkoitus. Jos oot jännittynyt ja taistelet ni se kipu vaan pahenee eikä saa mitään aikaiseksi.

28.5.2013
misukka
misukka

Jos alaselkää särkee ja polttelee ja reisissä kulkee sellasia sähköiskumaisia kipuja ni voi ihan hyvin olla supistuksia. Seuraile oloasi että tuleeko kuinka säännöllisesti ja alkaako kivut kovenemaan tai aaltoilemaan.

Tsemppiä!

Toivottavasti pian kuullaan nyyttikuulumisia :)

28.5.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...