Keskiviikkona ensimmäinen neuvola :)

Pikkasen jännittää,koska tämä on erilaista kuin esikoisen aikana,silloin ei kyl hirveesti tarvinnut mitään lippuja ja lappuja täytellä,mutta nyt tuntuu että joutuu ihan saakelisti täyttelee noita. Olen tässä pelännyt jos menee kesken,koska mulla on ollut valtavat kivut ja hakeuduin lääkäriin se lähetti mut kotiin panadol reseptin mukaan ja sanoi ettei ole mitään hätää. Kivut jatkui joten hakeuduin tänään sinne uudelleen ja mun omalääkäri teki täyden tutkimuksen. Mulla oli kohdunkaula ja kaikki hyvännäköiset eli ei mtn hätää kun teki sisätutkimuksia. Laittoi labroihin ei niissäkään ollut mitään,loppu tuloksia ootellessa ja tk:n mukaan kun ne teki sen raskaustestin se oli positiivinen eli raskautta siis on ja omalekuri lohdutti ettei se keskenmeno välttämättä tule uutta kertaa,mutta ei hän sataprosenttisen varma ole. Sanoikin että syö sitten sitä panadolia ja jäädään tsekkailee mitä muut tulokset sanoo. Keskiviikkona sitten ekaan neuvolaan pitää noita lippuja ja lappujapi täytellä :) Ja jäin nyt saikuille pariksi päiväksi,ihan kiva saa levätä.

27.5.2013
Surunauha
Surunauha

Esikko olisi mennyt varmaan loppuun saakka ellei olisi tullut sitä onnettomuutta toisesta en tiedä millo on valmis tulee ulos,kunhan ei nyt 30 viikkoon ainakaan :)

29.5.2013
Surunauha
Surunauha

Noh joo voi olla et saan jo joululahjan tai sit oon uutena vuotena paukuttelemassa raketteja sairaalassa :DD

29.5.2013
Surunauha
Surunauha

:)

29.5.2013
misukka
misukka

Tänään oli sitten eka neukku,kävimme asioita läpi mm edellisen synntyksen,keskenmenon ja tämän tulevan raskaudenkin. Selvisin siis sinne neuvolaan,nyt pikkuhiljaa alkaa hahmottaa hei mä oon raskaana ja meille tulee toinen vaavi. Hih kuinka ihanaa onkaan kun tässä raskaudessa ei ole ollut oksentelua eikä pää vessanpöntössä asumista,mutta julmeton kova närästys ja alavatsakipu.

Laskettu aika on 4.1.2013 ja onhan tässä kaikkea mm töissä käydään niin kauan kun pystyy/kykenee ja sitten haetaan tarvittaessa saikkua jos ei yksinkertaisesti jaksa. Noh synnytyssairaala ei ole nyt sama mikä viimeksi,eli seuraava sairaala on toi kätilöopisto.

Eli sielä sit ekat ultrat jne,muutaman viikon päästä. Kyl neukkutäti oli sitä mielä raskaana olen koskja tk testi näytti sen että olen eli tämä on totta,pitää vaan uskoa ja luottaa siihen että se on totta.

29.5.2013
Surunauha
Surunauha

Tänää 8+4 ja eilen siis lääkäri soitti ja sanoi että ne tulokset mitä ne otti niin oli ihan normaalit,vielä muutamia odotellessa. Juu vielä aina välillä maha kipuja mutta luulen et tää katsos niin kova raskaus että se tuntuu paljon pahemmin kun aikoinaan se edellinen kun esikkoa ootin. Mutta totta puhut ainakin saan levähtää ja oonkin rennosti ottanut,hirveesti ei jaksa stressata kunhan mennään vaan pikku hiljaa eteenpäin :) Huomenna siis se neuvola.

28.5.2013
Surunauha
Surunauha

En tiedä,tuskimpa... tai en mee varmaksi sanoo,keskiviikko näyttää toteen sit kun käydään läpi niitä.

27.5.2013
Surunauha
Surunauha

Jännää sulla. Toivottavasti kivut helppaisivat ettei tarttis kokoajan pelko persiissä elellä.

Onko teillä siellä ultrausta ekalla kerralla? Jos näkisi ees jotain.

Muistahan levätä nyt sitten kunnolla. :)

27.5.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...