maanantai-iltaa taas yhen kerran :D

jipii ja jee, taikka sitten voi ei.... Jipii ja jee koska loma on jo lähellä, voi ei ihan samaisesta syystä :D Aika tavalla koulujuttuja tekemättä yhä vaan, ja nää tämmöset juoksupäivät ei asiaa auta X)

27.5.2013
riu
riu

Meilläki tääl sampo pankissa on kassapalvelut vaa 10-13.

Tänää ollaa oltu kotona vaa, mun iskä nimittäin piikkas vanhan takan niitten kämpästä jotta saavat uuden varaavan tilalle ni ei sinnekään voi oikee mennä :) keskiviikkoa ootan et pääsen uusiks verikokeisii ja sit perjantaihin asti jännätään mitä lääkäri sanoo lopulliseks tuomioksi. :D oon tänää myös pessy kaks koneellista pyykkiä, huomenna on imuroinnin vuoro :) ja huomeen näen myös kaveriani ja hänen tyttöänsä taas, eli kiva päivä tiedossa :)

Nyt jos hetken olis vaa ja menia sitte nukkuu ku esikko herää taas kuudelta. :D

27.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

No päätin ny kuitenki soitella huomenna yrityspalveluun. Sieltä saavat toivottavasti jonku kiinni et saa nopsaan hommat hoitoon. Ja varmistukset sit verkkopankin kautta.

Jos mä nyt laitan viestin ni parhas tapauses se henkilö jolle se välitetään on poissa jne. Näin ennenki käyny... En uskalla ottaa riskiä ku ois kuitenki kiireellinen asia hoidettavaksi.

Miksi niihin opettajienki pitää jättää kaikki tämmöset niin viimetinkaan että tulee sit hätä ja hoppu hoitaa... ärh

27.5.2013
misukka
misukka

joo täällä on kanssa nordeassa vaan muutaman tunnin aamupäivällä kassapalvelut, onneks osuuspankissa on asiat paremmin :) Toivottavasti Misukka onnaa verkkopankin kautta. Hei ja siis sie oot ollu jo kuukauven siellä? Voi juma miten noppeesti aika mennee :O Luulis että ne saa kohta päätökset tehtyy, täällä kokoontuvat kerran kuussa miettimään noita koulutusjuttuja. Ja sen jälkeen rahapäätöskii tuli tosi noppeesti, ihan rutiinihommia se taitaa sitten olla :)

Voi että sralla, teillä oli vissiin ne elatusmaksut nyt sitte jäissä? Kauheeta jotenkii lukkee, mie oon ihan että tulkaa meille syömään niin ei tarvii nälissään olla X) Siulla ei vissiin vielä ihan kamalasti oo niitä tunteja tullu?

Santtu onnea vakipaikasta! Miulta oli menny ihan kokonaan ohi :O Vautsi vau, no siulla ei oo ainakaan vapaa-ajan ongelmia tänä kesänä :D

Maaliskuu meiltä taas nimenomaan puuttuu muurikka :D Mie halluisin sen, ois niin kiva paistaa perunoita siinä ja sitte ne letut, ne letut... nam :)

Blanco eihän siun tarvii ku saaha supernopea plussa niin ei tarvii noitten kipujen kaa tuskailla ;)

27.5.2013
riu
riu

oli pakko tulla kommentoimaan tota pankki-asiaa.

täällä meilläpäin pankki hoitaa kassapalveluita ainoastaa kahdesti viikossa 3 tunnin ajan. siellä on niin pitkät jonot että joskus ei ehdi edes kassalle asti ku menee kiinni.

27.5.2013
majezki
majezki
2 years, 4-month-old toddler

Niin, en mie tiiä miten toi konttori on auki. Sen aukioloajoista ei ollu mitään mainintaa. Tuon kassapalvelun osalta oli tuo 3 tunnin maininta ja loppu ohjeistus olikin puhelinpalvelu ja verkkopankki.

Täytynee yrittää verkkopankin kautta hoitaa asiat.

Ei kyl jaksa ymmärtää, et voi palvelu mennä näin huonoksi... Tosin enpä mä tiedä omankaan pankin tilannetta ku ei o tarvinnu aikoihin käydä "näytillä".

27.5.2013
misukka
misukka

mie sain viikko sitten palautettua tehtävät opettajalle. samaan syssyyn sain 9 tehtävää lisää kesäksi. Voi jösses missähän välissä nekin tekee, kun on syntymäpäiviä, polttareita, häitä, juhannusta jne.. Niin eihän siinä mut kun pitäis töissäkin koko kesä olla. sain nimittäin vakipaikan. Ens kesän (lähes täyttä) kesälomaa odotellessa siis...

27.5.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

örp- menkkakivut alkoi eilen ja mietottakai niitä  kipuja pelätessä huitasintaas turvantäyteen troppeja.  toi tramali tuppaaolee  vähän sellanen, et joka toisella kerralla se toimii,joka toisella  kerralla ei. tällä kertaa valvoin sit 90% yöstä sivuvaikutusten vuoksi, aamulla seilasin töihin kipeenä ja pöllönä. puolen päivän  aikaan oli  pakko tulla kotia, janyt,  kevyen VIIDEN tunnin päikkäreitten jälkeen olo edelleen kuin karmea krapula oisi. helevetti.

joten hirvittää taas ajatus, että menkat tullee taas kerran kuussa ennenkö tiineydyn. mie jo niin  pitkään olin  pitäny menkkoja pillereillä vain nelisen kertaa vuodessa, joten niistä koituvat haitat  oli "minimoitu". nyt taas näin. äh.

27.5.2013
Blanco
Blanco

Tsemppaan sinuu ihan kympillä. Sitkeesti vaan hommia ni kyllä se sit palkitsee. :)

Vaan ompa sulla ollu juoksupäivä.

Mie kävin pyörähtämässä Nordean konttorilla työpäivän päätteeksi. Ja ovi ei tietenkä auennu. Ovessa lappu että kassapalvelut 10-13 :D Siis oikeesti. meinaako ne että ihmiset ei tarvihe niitä kassapalveluita vai mitä häh?

Ihan kiva ku pitäs noita MLL juttuja hoidella. Muutamat stipendit laittaa jakoon ni hyvä ettei pankkiin ees pääse näitä järjestelemään. Eikä tässä mikään kiirus tietty ole. Lauantainahan ne päättäjäiset vasta on :D Ja opettajien pitäs ne stipendit keretä noutaa sieltä pankista. Onnea yritykselle.

Mun pitää vissiin lähteä kaupassa pyörähtämään... Ei ihan nappais mut täytyy jotain ruuan tynkää keksiä huomiselle ja loppuviikollekin.

Kelaan pistin just raha-anomuksen. Kuitti oli että käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Onkohan mulla mitään saumaa saada sieltä rahoja lähiaikoina vai pitääkö koittaa elellä 60 eurolla ens kuun 15 päivään saakka? Tietääkö kukaan. Onko kukaan ollu työkkärin 6kk koulutusjaksolla? Miten tää homma pyörii? Ko en mä ole saanu ees työkkäristä päätöstä tästä koulutuksesta. Mie oon kuitenki jo 4 viikkoa tuolla tehny hommia.

27.5.2013
misukka
misukka

Mie oon tehny tänään yhen esseen valmiiks ja toinen on aluillaan, sitte vakuutusyhtiötä, k-rauta, carlsson, domus-keittiöt, puheterapiaa jajaja joo käytiin myö ruokakaupassakkii :D Jos grillais tännään, eipä oo oikein vaihtoehtojakaan X) Miulla ois kanaa, makkaraa, tomaatteja niin ja tzatzikia meinasin tehä :)

Mitäs mammat tietää? :)

27.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...