Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kierukoista

Kumpi on yleisestiottaen parempi hormooni- vai kuparikierukka? Ja jos osaa joku kertoa et mitä noi nykyään maksaa? Täällä (jkl) saa kuulemma ekan kuparikierukan ilmaiseksi jossei ole käyttänyt mitään hormoonivalmisteista ehkäisyä ennen. Itse siis miettinyt siitäkin syystä tuota kuparikierukkaa, ei jotenkin haittaa vaikka sanottu et saattaa pahentaa vuotoa ja alkupäivät olla tuskaisempia.

27.5.2013
Kodama
Kodama

Mä laitetaan hormonikierukka viikon päästä. Mulle maksaa sen 160€.
Pillereitä en enää ota, kun en niitä muista syödä.

27.5.2013
milai
milai

Ei oo kokemusta, ku hormoonikierukasta ja sen puolesta liputan. Tuolla http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=far11768 sanotaa hinnaks noin 160€. Ja sit toki riippuu, että missä se laitetaan, et maksaako mitä. Mä oon käyny aina yksityisellä laitattaan. :-)

27.5.2013
pelargoni1
pelargoni1

Mietin täysin samaa! :D 12 päivää sitten synnytin joten nyt neuvolassa kysyttiin mitäs ehkäisyä alan käyttämään, pillereitä en enää ota koska vaikka niitä käytin niin raskaaksi tulin :D ja juuri kun sanottiin että tuon kierukan ilmaiseksi saisi niin mietin sen hyötyjä, haittoja ja sitä että päädynkö siihen vai esim kappeliin vai hhä hhä?::))

27.5.2013
hursjes
hursjes
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...