Voihan päiväunet!

Ahdistaa kun toi meiän vajaa 3v ei siis nuku päikkäreitä eikä oo nukkunu niitä enää reilu puoleen vuoteen ja alkuun pärjäskin hyvin ilman joskus tietty oli päiviä ettei millään jaksanu mut nyt tuntuu päivästä toiseen ettei jaksa mut päikkäreillehän tota ei saa sitten millään, ellen lähtis joka päivä autolla ajeleen :D sit onkin koko päivä yhtä tappelua ja kiukuttelua kun on niin väsyny! Ja mitkään lepohetket ei auta mitään kun ei tota saa mihinkään paikoilleen ees makoilemaan ellei laita jotain ohjelmaa pyöriin mut se ei sitä piristä yhtään.

26.5.2013
Lintu4
Lintu4

Meillä taitaa nyt jäädä päikyt pois, ainakin kotioloissa. Eilen pistin rattaisiin pihalle mut puolen tunnin päästä karju siihen malliin jotta ei tarvinnu ees yrittää nukuttaa. Otettiin sit sisälle ja pitkin iltaa sit välillä rauhotettiin tilannetta ku alko menee överiksi. Otin syliin ja siinä rötkötteli.

On joskus tätä tehty aiemminkin, että ku rupee olemaan yliväsynyt niin menen ite sohvalle pötkölleen ja kippaan pojan kainaloon enkä pois päästä ennen ku rauhottuu. Hetki pötkötellään kimpassa ja sitten voikin päästää lyhkäsen levon jälkeen leikkimään.

Ja esikon kanssa tehtiin aikanaan (ja tarvittaessa vielä nykyäänkin) myös samaa. Että sohvalle tai omaan sänkyyn puoleksi tunniksi pötkölleen ja rauhotuksen jälkeen saa jatkaa leikkejä.

Mä siis ihan natsina pakotan lapsen rauhottumaan mun viereen. Huutakoon vaikka tunnin ennen sitä mutta ku äiti sanoo et rauhotutaan ni sillon rauhotutaan.

27.5.2013
misukka
misukka

juu ei auta, rusinoitakin kokeiltiin..puistossa käyntikin on niin rutiinia niin ei sekään auta :)

26.5.2013
Lintu4
Lintu4

No juu, kyllähän se siellä pysyy huoneessaan mut ei se siellä sängyssä oo vaan leikkii tai sit paiskoo tavaroitaan jos ei halua olla siellä, ja kokeiltiin tota jo niin tuli  tietty sieltä sängystä jatkuvasti pois ja se tapahan meinas sit siirtyä myös iltaan kun tähän asti on jääny yöunille nätisti, väsynyt tietty kun on.

26.5.2013
Lintu4
Lintu4

....

26.5.2013
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...