sunnuntaita mammat :)

Kyllä vaan, mie oon täällä jalkeilla sunnuntaina jo tälleen ennen kukon pieremää :D

26.5.2013
riu
riu

iltoja! riulla ollukki karu paluu kaupasta :( toivotaan et tuulettuu nopeesti.

me pslattiin lomalta ja reissusta kotiin, ny on väsynyt mutta onnellinen olo. oli superkiva loma. vähän tarttis jaksaa huomista miettii, mut ei oo paljoo aivotoimintaa täällä.

26.5.2013
Mummy83
Mummy83

huoh, meillä lopetettiin juuri yksi rottelo:(

näissä rottatouhuissa ei voi  kuin kerta toisensa jälkeen järkyttyä miten nopiasti tilanteet voi muuttua tyvenestä myrskyksi ja toistepäin. häkkiä siivotessa  sitten löysin yhden kopistaan todella sairaana. meillä on  kolme  liki identtistä, joten ei ole tullut vaan noteerattua ettei kaikki olekkaan ollut samaan aikaan näkösällä, vaan yksi on kykkinyt  piilossa. viikko sitten tarkastettuina kaikki oli hyvin, ja nyt meinasi itku tulla jo kerrasta kun niin järkytyin. kamalan agressiiviseksikin oli mennyt. ei antanut koskea ja häkistäkin piti nostaa viiltosuoja-talvirukkaset kädessä kun kävi kimppuun:/

jännä juttu jälleen. miten työkseen jyrsijöiden tappaminen janiitten raatojen käsittely on arkipäivää, mutta heti  kun kyseessä on oma lemmikkijyrsijä, niin mie jäädyn täysin. en vaan voi enää koskea enkä katsoa kuolemaa tekevää jyrsijää taikka jo kuollutta. oksennus lyö samointein kurkkuun, vaikka sitäkuinka yrittää silloin ajatella että ne on niitä samoja rotteloita kuin töissäkin... yh.

vaan nyt on yksi päässyt paremmille juustomaille, ja tämä  mamma näkee taas painajaisia ensiyönä:/

26.5.2013
Blanco
Blanco

tuosta ei saanu nappeja pois eikä ollu lapsilukkoo. Vanhanmallisissa helloissa ne napit on ees tosi jäykät. On tuo hella muutaman vuuen vanha, isimies sen uunin korjas, siihen tarvittiin vaan semmonen kolmenkympin osa sillon viime talvena. No huomenna ollaan yhteydessä vakuutusyhtiöön niin kahotaan sitten mitä ne sannoo. Ainakii hella, viereiset tasot ja kenties liesituuletin mennee uusiks. Niin ja se kastehelmikulho :)

Kaveri tuli käymään ja ihastelemaan palanutta hellaa :D Ihan kiva, nähhään kummipoikaa samalla :)

26.5.2013
riu
riu

kotona oltiin yötä, meijän makkari oli illalla kutakuinkin hajuton, joten laitoin oven kiinni ja tuuletusikkunan selälleen. Ihan hyvä ilma oli nukkua läpi yön :)

Lapset heräs, kysyin että kuka sytytti tulipalon niin pienin nostaa oikein käden ylös ja huutaa että minä! :D Joo.... vakava asia, mutta pakko se on näistäkii hauskuus löytyä ettei elämä mene murehtimiseksi. Varsinkin kun päästiin aika lailla pelkällä säikähyksellä :)

26.5.2013
riu
riu

mitäs mammoille kuuluu? Täällä on aivan ihana aurinkoinen aamu, hiukka viileä vaan. Tännään ollaan varmaan kaiken päivää pihalla ja todennäkösesti tehhään ruoka miun äitin luona. Meillä kävi eilen nimittäin aikamoinen juttu niin tässä ei voi oikein kokata....

Kävin eilen kaupassa ja tulin kottiin, tein salaatin ja vartaat valmiiks ja hokasin että ois sitä makkaraa varmaan voinu ostaa... Joten läksin käymään vielä abcilla. Lapset jäi kahtomaan meijän makkariin piirrettyy ja isimiehelle kerroin sen lähtiessäni. Se jatkoi polttopuitten pinoamista siinä, meijän makkarissa ku on takaovi ja isäntä oli siinä suunnilleen 5 metrin päässä. Nooh, tulin abc:ltä kottiin ja lapset seisoo tontin reunalla ja huitoo pirusti, mie vilkuttelen takaisin, ajan kotipihaan niin mies tulee huutamaan että elä aja siihen, paloauto tullee siihen!!! Wtf???  Joo ja tulihan ne. Mie ku olin lähteny "pyörähtämään" abc:llä niin miulta ensinnäkin jäi leikkuulauta hellalle ja meijän pieni oli lisänny siihen vielä jonku kipon ja nappassu levyn päälle. Tyttö oli kuullu ääntä ja tullu kahtomaan niin siinä kohtaa oli jo liekit lyöny. Mies oli täällä savussa löytäny just päivällä saamansa sammutuspeiton ja saanu palon tukahtumaan, joten palomiehille jäi lähinnä tuulettaminen jne. Meillä oli läpi yön ovet ja ikkunat auki, mutta keittiö eritoten haisee vieläkii ihan hirveelle. Ei kamalan suuria vahinkoja tullu, siihen nähen että pari minuuttia enemmän niin meillä ei ois taloa. Hella sökönä, miun kastemaljakulho ja nuo pöytätasot hellan vieressä. Tietty haju sitten on oma lukunsa, en tiiä auttaako tähän mikään tuulettaminen? Noo, mutta plussana palomiehet oli tosi kivoja, osa jopa komeita :D Ja sillä välin ku käytin miestä lääkärissä niin se palopäällikkö oli käyny jättämässä meille uuven sammutuspeiton :)

Että juu äksöniä on ollu yhelle vuorokautta yllinkyllin :D Tän päivän tavoite on viettää rauhallinen päivä perheen kanssa :) Ja syyvä yliannostus allergialääkkeitä X)

26.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...