Nyt se sit iski...

...Nimittäin se 6kk vauvakuume! Meillä on kohta 2v poika ja 6kk poika ja nyt alkaa olla taas sellanen olo, et haluun vauvan! Mut ei me todellakaan olla vielä ees yrittämässä. Noilla kahdella on ikäeroa 1v4kk, ja raskaudet oli mulla sen verran rankkoja, et pakko antaa kropan välillä levätäki. Otin ehkäisyksi siis kierukan, ettei ainakaan satu vahinkoja ja täytyis pitää sitä esim. se pari vuotta, ettei tuu liian kalliiksi. Mut kauhea tunne tää vauvakuume silloin, ku tietää, ettei nyt oo mahollista hankkia sitä vauvaa.   Lisäksi, en oo ihan varma, et haluaako mun mies kolmatta... :( Aiemmin ollaan puhuttu, et 3-4 ois hyvä määrä, mut nyt se on alkanu puhuun, et ei enää lisää. En tiä, et puhuuko se tosissaan vai ei, toivottavasti ei... Oon siis yrittäny sanoa, et eiks ois kiva vielä kolmaski, ni aina tulee heti, et ei! Ja se puhuu, et sit ku saa vihdoin taas nukkua, ni ei siihen enää sit uutta valvomista. Täytyy jossain vaiheessa sit ottaa sen kans puheeksi kunnolla asia ja kysyä ihan suoraan, et onko se tosissaan, et ei haluais enää lapsia. Ite haluaisin vielä ainaki kerran kokea raskauden ja synnytyksen ja yrittää imetystä... ARGH! Oli pakkko tulla tänne vähän purkaan mieltä. Kiitos, ja anteeksi. :)

25.5.2013
Juice11
Juice11

Meillä on tällainen tilanne että kun esikoinen oli n.3kk munusta alkoi jo tuntua että haluaisin tulla uudestaan raskaaksi. Mieheni ei siinä vaiheessa ollut vielä varma haluaako enempää lapsia. Itse olen pitänyt aina luonnollisena että on sisaruksia, edes yksi. No ehkä olisi ollut aikaista siinä vaiheessa raskautua uudestaan. Nyt olemme asiasta moneen otteeseen puhuneet ja jättäneet ehkäisyn pois. Esikoinen on nyt 10kk. Ei mitään suurempaa yritystä ole päällä, mutta mahdollisuus on annettu seuraavalle. Nyt hieman jännittää... Vaikka olenkin halunnut lapset pienellä ikäerolla (jopa vielä pienemmällä kuin nyt) niin nyt mietinkin että entä jos tulenkin heti raskaaksi. No aika näyttää milloin toinen on valmis saamaan alkunsa.

11.6.2013
Äiti0
Äiti0

Tänään nyt sit kysyin mun mieheltä asiasta. Se sano, et tällä hetkellä tuntuu, et ehdottomasti ei enempää lapsia. Meillä on siis myös sellanen tilanne, et muutettiin toiselle paikkakunnalle syksyllä, n. puoltoista kuukautta ennen ku meän nuorimmainen synty. Miehellä alko uus työ, mikä tietty vie aikansa, ennen ku siihen pääsee kunnolla sisälle, ja me asutaan nyt kerrostalon sijasta omakotitalossa, mikä vie enemmän aikaa ja rahaa. Ilmeisesti mies on nyt aika stressaantunu kaikesta, työstä, ajasta ja ennen kaikkea rahasta. Ja lisäksi ollaan tietty molemmat vielä aika väsyneitä, vaikka esikoinen nukkuuki yöt hyvin ja nuorempiki nukkuu aika hyvin, ei edes enää syö öisin, herää muutaman kerran yössä, mihin riittää tutin laittaminen suuhun. Mut mies sano, et voi olla, et esim. vuoden päästä on tilanne jo ihan toinen ja silloin haluaiski kolmannen lapsen. Vähän kuitenki jo puhuttiin, et jos vaikka kahen vuoden päästä otattais kierukan pois. Jotenki toivoisin kuitenki, et vois ottaa sen jo aiemmin pois, ettei tulis 4 vuoden ikäeroa... Mut parempi seki ku et ei tulis ollenkaan sitä kolmatta. Ja toisaalta, kuten Blanco kirjoitti, voihan olla, et itelläki tulee se vaihe, et ei enää lapsia. Eipä sitä osaa ennustaa. Mut tällä hetkellä siis mulla on on kova vauvakuume ja miehellä ei yhtään. Tällä hetkellä täytyy siis vaan odottaa mitä tuleva tuo ja hoivata noita meän ihania pikku prinssejä. :)

26.5.2013
Juice11
Juice11

meillä  mies sanoi neidin syntymän jälkeen et NYT on sit lapsilukumäärä ehdottoman täynnä! että KOSKAAN EI ENÄÄ, ja IKINÄ. mie vähän  silloin ehkä petyin, vaikken ollu toista silloin ees aatelllukkaan, mut kunhan mietin et kivat sulle. että miehellä nyt 5 omaa, ja mie vasta yhden siis tehny,  ettäsenkö vuoksi multa evätään ehkä tulevaisuudessa uudet vauvahaaveet, koska mies on ehtinyt lisääntyä jo niin rankasti ennen meidän tapaamista:D

mutta kas kummaa.  neiti oli laskujeni mukaan juurikin vasta sen 7kk, kun mies alkoi puhua uudesta, että haluaa sen nyt kun  hää ei oo vielä liian vanha. ja sit  mie olin silleen et NO WAY! :DD

nyt tuo on ehtiny sitä  vauvakuumetta paskua melko äänekkäästikkin taas ehkä reilu vuoden-puolitoista, ja lopulta onnistui tartuttamaan minnuunkin. nyt siis pillerit jätetty ja panikoidaan yhdessä.

eli kyllä se mieli ehtii miehelläs vielä muuttua,  usko poies:) meilläkin ehti kolmen 2,5 vuoden sisään kumpikin olla vuoroinperään uutta lasta vastaan, ja kumpikin vuoroin haikailla  sitä.

26.5.2013
Blanco
Blanco

Mä olen kai sinänsä onnellisessa asemassa että olen kärsinyt vauvakuumeesta vain pienen hetken ja sekin oli lähinnä pakkomielle keskenmenon jälkimainingeissa.

Mut sinänsä osaan jakaa tuntemuksesi siitä, että kurjaa pohtia ja haluta lapsia samalla tietäen että siihen ei ole juuri nyt mitään mahdollisuutta. Esikoisen jälkeen nimittäin halusin lapset kohtuullisilla ikäeroilla eli vaikka 3 vuoden välein. Ja ehdottomasti mun piti tehdä lapset siihen mennessä kun täytän 30. Kuumetta ei ollut vaan se oli tämmöistä järkeilyä että se olisi hyvä ikäero. Edellinen olisi pois vaipoista kun seuraava pieni tulisi mutta ikäero ei olisi kovin suuri. Ja toisaalta haluan että lapset on tehty nuorena eli en todellakaan halua olla maha pystyssä 35 vuotiaana tai sitä vanhempana. Oon sen verran mukavuuden haluinen kuitenkin , että en halua olla likimain eläkkeellä kun viimeinen lentää pesästä. Uskon myös että se on lapsillekin mukavampaa kun ikäerot ei ole niin suuret. Esikoinen joutuu aina vähän kärsimään siitä että vähintään toinen vanhemmista on kiinni pienimmässä.

Mutta esikko täytti sen 3 vuotta ja meillä molemmilla opiskelut kesken ja rahat tiukilla. Piti vaan siirtää sitä vauvaa eteenpäin. Kunnes sitten puolivahingossa kuopus sai alkunsa ku mä valmistuin ja stressi laukesi. 5 vuotta tuli ikäeroa pojille. Eikä tää meidän rahatilanne ole oikeastaan yhtään sen parempi kuin 4 vuotta sittenkään. Mutta 3 on meidän luku joten tilanteesta riippumatta nyt yritetään se kolmas saada aikaiseksi. Hän kun ei vielä ollut valmis meidän seuraamme liittymään. Pakonomainen vauvakuume on siis selätetty ja oikeastaan juuri nyt ei se vauva nappaisi alkuunkaan mutta jos 3 meinataan lapsiluvuksi saada ni tilanne on se, että nyt tai ei koskaan. Joten yritetään yritetään.

26.5.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...