Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Heipöö!

Miten on äitiysloma sujunut? Jännittääkö tuleva kovasti? Muita fiiliksiä? :)

21.5.2013
tklt
tklt

meillä poija käänty perätilasta pois vasta 5pv ennen syntymää

6.6.2013
teeko
teeko
14-month-old baby

Hyvin on sujunu äippäloma. Kelit on helliny. Vauva pötköttelee masussa sitkeesti perätilassa ja oon jo luovuttanu kääntymisen kanssa. Tänään th sano neuvolassa et nyt on jo pylly kiinnikkin lantiossa niin tuskin enää käntyykään(la 20.6). Ollaan siis menossa synnyttämään perätilassa ja siis alakautta vauva ois tarkotus synnyttää. Lääkäri soitteli tänään magneettikuvien vastauksia ja sano et on väljä lantio, hyvä synnyttää alakautta. Siispä odottamaan uudenlaista synnytyskokemusta, vaikka kylläkin aina uus synnytys on uudenlainen vaikka vauva ois rt. Jos täällä on peratilasynnytyksen kokeneita niin ois kiva kuulla kokemuksia. Ja myös sellasia et minkä ois toivonut menevän toisin... :)  TSemppiä kaikille! :)

6.6.2013
kukkis-ras
kukkis-ras

Ootko sä facebookissa? Jos oot, niin laitappas sähköpostia allaolevaan osoitteeseen, johon kirjotat nimesi. Sähköpostin "omistaja" lisää sut kaveriksi ja sitä kautta meidän ryhmään :) Vielähän sitä ehtii ;)

iputin @ suomi24.fi (välit pois)

24.5.2013
Ritu303
Ritu303

Kiitos vastauksesta :)
Minä löysin vasta ylipäätänsä tänne, yhyy :D

24.5.2013
tklt
tklt

Me ollaan kaikki niin tiiviisti tuolla facebookin puolella, niin ei täällä meistä kukaan oikeestaan enää mitään kirjottele.. :D 

Yks kesäkuun mamma meidän ryhmästä poksahti eilen ja sai tytön. Meitä muita odotellessa.. :D

Itsellä nyt 36+3 ja alapää ollu jo jonkun aikaa valmiudessa. Toissailtana irtos ainaki osa limpatulpasta. Että täällä vaan lähtöä jännätään! :)

23.5.2013
Ritu303
Ritu303

Pyhpah, ovatko kaikki jo synnyttämässä? :o

Itsellä vaavi herättelee parin tunnin välein - kuulemma totuttaa minua tulevaan rytmiin.
Neuvolassa veikattiin, että pieni syntyisi ennen perjantaita, mutta ei kyllä itsestä tunnu yhtään siltä (laskettuaika 1.6.).

Vaikka koen selvinneeni raskaudesta melko vähällä (alussa jokunen viikko lievää pahoinvointia ja vain pari oksukertaa, keskellä raskautta ihan käsittämätön uupumusväsy & jonkin verran tunteiden ääripäihin heittelyä), on tämä loppuajan olotila parhain: vihdoin on taas energiaa, kohtu laskenut sen verran, ettei kokoajan ole vaikea hengittää ja kiitos energisyyden pystyy jälleen ulkoilemaan kunnolla, jolloin ei ole niin turhautunut (ja kiukkuinen) kokoajan.

Toki jännittää, muttei tunnu laisinkaan, että synnytys olisi käsillä :D

23.5.2013
tklt
tklt
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...