se ois 37+0 jo

Ja vielä ollaan tukevasti edelleen ja ikuisesti raskaana, niinku misukka sanoo :D Pessimistinä ajattelen että vielä 5 viikkoa, jos syntyy aikaisemmin niin sitä yllätyksempi :) Parisuhteen testi alkaa jo, herra iputin jää perjantaina 7 viikon lomalle. Katotaas kumpi meistä hyppii ekana toisen silmille ja alkaa ärsyttää pelkällä olemassaolollaan :D Vielä tosin en ehdi synnyttämään, parit pihahommat on vielä tekemättä, asuntovaunu pakkaamatta ja sisälle pitäs tehdä vähän parempi siivous loppuun :)

21.5.2013
iputin
iputin

ipu, oothan sie olluki vuoden raskaana. ko oli se tein kuopus niin pieni ku uutta aloit oottaa et samaan putkeenhan nuo raskaudet meni. :)

22.5.2013
misukka
misukka

Tossahan misukka oliskin ajatusta että herra iputin vetäsis sen vaunun siihen sairaalan pihaan jo sillon kun mennään synnyttämään. Mehän voitais vauvan kans asustella siellä vaunussa muun poppoon kans se pari päivää, käydä vaan välillä osastolla näytillä :D Mullahan onkin kokemusta tosta sairaalasta karkailusta :D

tipihii, minusta tuntuu että oonkai mä ollu ainakin vuoden jo raskaana. Ja totta, turvotukset on meleko makiat :D Ei mulla muuten ahdista tää kuumuus mutta jalkoihin sattuu kun turvottaa.

21.5.2013
iputin
iputin

Tää on kyl jännää. Mulla on poikien kummitädin kanssa samanmoinen yhteys. Se on aina tuuristansa kiinni et kumpi saa ensin aikaseks soittaa ku tulee fiilis et täytyypä kysellä miten menee.

Ja me kaks ventovierasta sit tälleillään täällä samaan tapaan :D

Ihana herra iputin :D Että vaunu parkkiin synnärin ovelle jotta saa emännän ja tuoreiman tulokkaan heti reissuun :) Mut siinähän olis sit sisaruksillaki lyhyt matka tulla kattomaan tuoretta tulokasta ku olis asunto sairaalan ovella :D

21.5.2013
misukka
misukka

Maarua, vanha jumppakaveri :) Onko teillä isoja juhlia tiedossa?

Jii, vai kaapista ulos :D Tuntuu että siitä on jo ikuisuus, pitkä talvi ja kevät jo takana :)

misukka, mua oikeesti alkaa jo kohta pelottaan tuo "yhteys" :) Käyn välillä teidän kuumeiluketjua kurkkaamassa että tiedän aina millon alkaa kynsiä järsimään ja jännäämään sun puolesta :)

Riu, joo se oli kyllä aika ykspuolinen sopimus :) Mähän lupasin pullottaa sitä vauvan tuoksua ja lähettää. Vai lähetänkö käytetyn vaipan? :D voin mä siihen liittää vauvan tuoksuisen potkarin mukaan :) Jos et kerta lähde heittään kesälomareissua tännepäin. Vaan mistä sitä tietää mihinpäin maata me reissataan, herra iputin uhkas tulla hakeen mut synnäriltä asuntovaunun kans et heti lähdetään johonkin.

Thanks PM :)

21.5.2013
iputin
iputin

Onnea loppumetreille!

21.5.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

ou mai, nyt alko ne raskauden ihanat kamalat viikot :) Oi että... vielähän se meijän (yksipuolinen) sopimus pitää että heti ku beibi on syntynyt niin sie lähetät sen miulle tänne??? :D

21.5.2013
riu
riu

Voi ipuliini. Meillä kuule on joku yhteys ihan oikeasti. Just puolisen tuntia sitten mietin et mitähän teille kuuluu :D

Kiva et hyvin menee...

21.5.2013
misukka
misukka

Ja taas ajattelin mennä sillä viimetipan periaatteella synnyttämään niinku pojastaki. Mitä sitä suotta hätäilemään :D

21.5.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...