tiistai-aamua! :)

Huomenta mammat, toivottavasti muuallakin on yhtä ihana auringonpaiste! :)

21.5.2013
riu
riu

Hitto mä nukahdin hetkeks tähän penkkiin :D

On se hyvä ettei o pomo paikalla...

21.5.2013
misukka
misukka

Maaliskuu nauttii elämästään :D

Kohta sie riu hurahat tuohon kasvimaahan yhtä pahasti ku minäkii. On se vaan jännä miten sitä vuodesta toiseen jaksaa innostua kasvattelemaan kaikenlaista.

Meillä yrttipenkki rehottaa jo komeesti. Persilja, oregano ja sitruunamelissa on siinä kuosissa et ekan sadon vois jo ottaa talteen :) Ja korianterista on kauhia määrä sirkkoja esissä ku päätin heittää kaikki viime vuoden puskiin syntyneet siemenet takas ketoon. Kohta on kauhia pensaikko korianteria :D

21.5.2013
misukka
misukka

Jii onnea autokaupoista, joko se uusi on tullu? Ja se uusi koti, millon pääsette muuttamaan? Siulla puhaltelee uusia tuulia aika paljon, josko se ois enne? ;)

Meillä ois torstaina poikien kevätjuhla, mutta en pääse pillittämään kunnolla ku eskarin kevätjuhlat on samassa paikassa tulevina vuosina :D Tai no kahotaan monta kertaa poika käy eskaria, sillä on pidennetty oppivelvollisuus kerta haettu niin se joko eskarin tai ykkösen tuplaa :)

21.5.2013
riu
riu

En tainnu siltikkään nukkuu tarpeeks ku niin kovin väsyttää... Tai sitten se johtuu tuosta esseen aiheesta: Venäjän talouskehitys 2000-luvulla. Niinpä. Zzzzzzzz.... X)

Maaliskuu miulla on aina sama silemma ku on yllättäen omaa vapaata aikaa! Kaikkee halluis tehä ja pitäs tehä, mutta ei tiiä mistä alottaa niin sitten ei tuu tehtyy mittään :D

Misukka meillä on tarkoitus laittaa pieni läntti kasvimaata tännään, porkkanaa nyt ainakii ja kahtoaan sitte mitä muuta. Ei mittää kovin suurta ku meinattii ihan vaan semmonen pieni kaistale laittaa ja kahtoo että miten se sujuu. Ens vuonna mietitään sitte uusiks :)

Tipihii meillä kanssa yleensä mie aamulla lasken että kuinka monta meijän sängystä löytyy, lapset hiipii niin salaa että yleensä en ite herää sitten ollenkaan. Paitsi sitten jos ne kaikki on tullu viereen niin sitte mie lähen ehtimään väljempää nukkumispaikkaa :D

21.5.2013
riu
riu

Huomenia

Mulla jäi yön unet 5 tuntiin. Vähän taas väsyttää. Tenavat jäi molemmat tänään tarhaan ku pphlla on tasausvapaa. Kaupassa pittää käydä iltapäivällä ko töistä pääsee. Ja pesukoneen täräytin päälle ajastuksella ku kotoa lähettiin. Kuopuksella oli vaippa falskannu. Eilenki falskas. Mikähän niissä nyt on vialla. Tai sit tuo nukkuu pylly pystyssä koko yön ni ei se etureuna vaan jaksa pitää kaikkea sisällään. Kyljestä se oli vuotanu kuitenkin ja takapuoli ihan kuiva.

Hitottaa ku tili on kovin tyhjänlainen ja tarttis kasvimaalle saaha täytettä. Siemenperunat pitäis käydä ostamassa ja valmiita taimia kaipailis kanssa, lannotteista puhumattakaan. Huoh.

Onneks sentään sipulit, porkkanan siemenet ja herneet on hankittu et saa ees puoli peltoa laitettua. Jahka sen pellon sais käännettyä loppuun saakka.. Hernepääty on vielä vähän vaiheessa.

21.5.2013
misukka
misukka

viime yönä nukuin yheksän tuntia niin jo vain tännään taas jaksaa :D Pikkasen meni toissailtana myöhään (tai pikemminkii aikaseen) sieniä keitellessä kun viimeset oli valmiina viien aikaan aamuyöstä. Nukkumaan menin, niin heti kohta tyttö änkes viereen nähtyään painajaista ja pienin tuli vähän kuuen jälkeen viereen yskimään. Oli ihanaa ku herätys soi ennen seiskaa X) Onneks sain nukuttuu parin tunnin päikkärit että suunnilleen pysyin tolpillani  iltaan saakka :D No mutta nyt on levänny olo! Tänää on tarkotus tehä aamupäivä koulujuttuja ja iltapäivällä laitta kasvimaa kuntoon ja siivoilla kotia. Voi olla ettei tännäänkään tarvii sitten illalla unta kysellä ku koko päivän touhottaa :D

Onkos mammoilla suuria suunnitelmia tälle päivää? :)

21.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...