keskenmenon jälkeen heti uutta yritystä?

Haluaisin kysellä onko kellään kokemuksia raskautumisesta heti km:n jälkeen ilman yksiäkään menkkoja välissä? Ite ajattelin jättää yhden kierron väliin ennen kuin yritetään uudestaan, mutta tulipa sitten oltua ilman ehkäisyä ja nyt tuntuu, että ovis olis tullu heti perään.. Yritin kauheasti kuukkeloida mitä siitä sanotaan, mutta kaikkialla sanotaan eri asioita :P Yhdessä puhtaan puolesta vuodesta (vanhaa tietoa ilmeisesti) neukussa mulle sanottiin yksi kierto väliin ja useille oli eri keskustelupalstoilla sanottu gynellä, että uutta voi yrittää heti.. Ota tästä nyt selvää? Ainahan kaikki voi päätyä miten sattuu eikä mistään voi olla varma.. Enkä edes ole varma tärppäskö, mutta mieltä painaa ja askarruttaa tämä asia..

20.5.2013
Hennu86
Hennu86

Samaa mieltä edellisen kanssa, muissa maissa suositellaan 3 kk. Mä odotin viime raskaudessa ensimmäisissä menkkoja, mutta raskauduin vasta 4 kk päästä keskenmenosta, ehkä elimistö oli valmis vasta silloin

14.11.2013
Wonderful052
Wonderful052

Suositellaan, että olis ainakin yhdet menkat välissä. Kohtu ei muuten ole välttämättä valmis uuteen raskauteen ja näin ollen seuraavakin voi mennä kesken. Menkathan kuitenkin valmistaa kohdun aina siihen kuntoon, että sinne voi joku muuttaa ;)

13.11.2013
carata
carata

Hei, kiitos ja onnea sullekin. Mulle tuli taas jo toinen km peräkkäin, selvisi 2 pv sitten ultrassa 9+3, että sikiö on kuollut. Olen taas ihan romuna.

13.11.2013
Wonderful052
Wonderful052

Mulla oli ihan sponttaani km rv6+ ? Vuoto tais kestää n.5 pvä..

Täällä tärppi sitten heti perään.. Tai luulen ainakin niin :D Luulis, ettei testi enää km:n hormooneja näytä kun clearbluella sain 2-3 viikkoa raskaana. ja tehny 2 testiä ennen sitä.. Molemmissa plussa ja ekan jälkeen vaan tummeni.. Eli pakko se on uskoa, mutta pelottaa samalla miten tän nyt sitten käy.

En osaa iloita ollenkaan kun jotenkin sellanen olo, et miks tää nyt pysyis yhtään sen paremmin matkassa :(

Wonderful052 Onnea kovasti tulevaan ja pidetään peukkuja pystyssä :)

10.6.2013
Hennu86
Hennu86

Olen kuullut, että asiaan vaikuttaa myös se, että onko tehty kaavinta ja millä viikolla. Mulla spontaaninen km rv 7+0, vuoto kesti tasan viikon, oviksen tunsin 12 pv km jälkeen. Katsotaan miten käy tällä kertaa.

24.5.2013
Wonderful052
Wonderful052

Kiitos peippari ja olet sinäkin joutunut jännäilemään, mutta ihanaa, että kaikki meni kuitenkin hyvin :)

Susumamallakin oikein tsemppaavia uutisia! Ja luulen, että jos nyt käy "vahinko" niin varmasti itse stressaan samoin tavoin raskausaikaa.. mutta koskapa sitä ei stressailisi ;) Ekan kanssa olin ihan tulisilla hiilillä kokoajan.

Maarualle vielä, että eihän nuo tapaukset ikinä katoa mihinkään 3 Olihan tuokin jo lapseni, vaikka pieni vasta olikin ja joka jostain syystä ei sitten jaksanutkaan loppuunsaakka mukanani. Nämä kun jättävät ikuiset jäljet sydämeen..

Vaikkei teidän vastaukset kerrokkaan miten omalla kohdallani tulee menemään, niin on se vaan helpottavaa kuulla kuitenkin olevan se mahdollisuus, että kaikki meneekin hyvin :) Helpotti teidän tarinoiden lukeminen tosi paljon!

20.5.2013
Hennu86
Hennu86

Kiitos vastauksista!

Huh, kiva kuulla, että teillä on ollut kuitenkin positiivisia kokemuksia :) ja molemmille pahoittelut keskenmenoista vaikka Misukalle ne oonkin jo kuumeilu puolella välittänyt..

Itelle tuli vaan kova ahdistus tyhjästä masusta, ettei jaksais enää odottaa saada sinne uutta elämää.. Ja kun varhainen keskenmeno oli (rv6+) eikä ole ollut kipuja tai vuoteluita enää niin luulis, että kaikki tuli siististi ulos..

Ja tohon odotteluun on sama syy mitä misukka sano, ettei jää mitään kohtuun ja olis siisti alku uudelle elämälle. Myöskin on sanottu, että olis kohdunkalvon hyvä päästä kertaalleen uudistumaan, kun se on keskenmenon jälkeen ohuempi. Ja että olis helpompi määrittää raskauden kesto ja suhteuttaa sikiön kasvu siihen.

Kyllähän mua pelottaa ihan hirveesti, että jos nyt kävikin "vahinko" ja uusikin menee kesken oman tyhmyyden takia. Mut eihän tässä auta kun odotella :)

Kiitos kun jaoitte kokemuksia niin vähän helpottaa omaa oloa :)

20.5.2013
Hennu86
Hennu86

No meidän esikko lienee tätä kaliiberia. Edelliset mankat oli myöhässä muutaman päivän ja solurykelmän bongasin vuodon seasta. Heti seuraavalla kierrolla tuli plussa.

Luulisin, et tuota välikuukautta suositaan, et näkee vuodon olevan normaali. ettei jää mitään mikä voisi aiheuttaa uuden keskenmenon mahdollisesti pidemmillä viikoilla.

20.5.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...