miten tuhota ampiaispesä parvekkeelta?

elikkäs meillä ampiaiset tekee pesää parvekkeen laudoituksen väliin. kaksi jo minua pistänyt ja nuorin nukkuu vielä parvekkeella päikyt. NIISTÄ ON PAKKO PÄÄSTÄ EROON!! ongelma on se että sinne pesään on tosi monta kulkuaukkoa.. suihkinko mä niihin kaikkiin vaan hyönteismyrkkyä? noi on tosi ärhäköitä jos sattuu vahingossa seisomaan siinä kulkuaukkojen luona.. BLANCO!!!!!! joku.. apua!!!!

20.5.2013
majezki
majezki
2 years, 4-month-old toddler

jos laudoituksen  päälle tai esim terassilautojen alle on pesä ranteilla, kannattaa se irrottaa ja tiputtaa pois esimerkiksi parin metrin pitusella harjateräksellä,jonka kärki on  taivutettu 90 asteen kulmaan. tällaisella mie  töissä raavin laudoitusten ylä ja alapinnat kokeeksi, onko pesä niissä kiinni. jos sieltä alkaasilppua tippumaan, niin raavit vaan lisää. sillä paras tapa päästä  amppareista eroon on ehdottomasti pesän tuhoaminen.  yksittäisten myrkyttäminen on pitkää ja työlästä hommaa. kaupasta saapi pulveria ja spraytä. ite käytän näitä yhdessä silloin kun ampparipesä on paikassa josta sitä ei pääse tuhoamaan, ja jonne ei voi esimerkiksi ampparivaahtoa laittaa. spraylla kovaa suihketta tauotta ja heität vähän pulveria  perään  niin ponnekaasut vie pulverinkin kauas:)

tämä tosin voi olla vaikeaa  jos ylöspäin pittää saaha myrkyt menemään..

taloyhtiöön kun ilmottaa niin  yleensä soittavat ammattilaiset paikan päälle:)

20.5.2013
Blanco
Blanco

Nosto etusivulle.

20.5.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

nyt vasta ruvenneet tekee.

lautoja ei oikeestaan saa irti. ellei sitten revi koko seinää, ja tää on vuokrakämppä nii omistaja ei oikeen tykkäis. ja sitte ku tuo on niin korkeella tossa kaiteen luona ihan reunassa ni mähä tipun tuolta alas jos meen sörkkimään sinne :D

no ei mutta ihan tosissaan pakko tuo pesä on tuhota

20.5.2013
majezki
majezki
2 years, 4-month-old toddler

hop!!!!!

20.5.2013
majezki
majezki
2 years, 4-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...